Bazen kek,poğaçaNerde kalmıştıkGüzel yapamıyorum dediğin bir tarif var mı?
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen kek,poğaçaNerde kalmıştıkGüzel yapamıyorum dediğin bir tarif var mı?
![]()
tamam sen bizim yapraksınHangisi bu mu? Eki Görüntüle 1933688

tamam sen bizim yapraksın![]()
NERden bulmuştunYapraklı bir avatarım vardı. Bir taraf kuru, bir taraf yeşil. Kaybettim ,hükümsüzdür. Bulanlar lütfen istiyorum![]()
sen katılacak mısınnSimdiden sayi artmis baya
Bilmeem ustumde usengeclik var bu ara iyi hissedersem dusunuyom biseylersen katılacak mısınn![]()
NERden bulmuştun
Şevki gelmiş mutfak dabakalım şevk gelirse katılırım![]()

Dedikten sonra yapmazsan küserizAa sütlu tatlılar trilecemi yapsam ne![]()

Haftada bir yapıyorum zaten kocam sağolsunDedikten sonra yapmazsan küseriz![]()
1. olucaksam yapayım Ben de öyle düşünmeye başladımNevreste nevroş 22 değil de 12sinde oylamaya başlarız böyle giderse 10 güne kalmaz tüm tarifler yapılır
![]()

Nevroş birinciliği garanti ediyorHaftada bir yapıyorum zaten kocam sağolsunbayağı zaman var katılabilirim
1. olucaksam yapayım
![]()
Hadi inşallah, böyle en az 30-40 tarif kafası karışık seçim yapamayan üyeler, miss misssBen de öyle düşünmeye başladımGünde 5 tarif 20 günde 100 tarif olur
![]()
Görmeden inanmamHaftada bir yapıyorum zaten kocam sağolsunbayağı zaman var katılabilirim
1. olucaksam yapayım
![]()
Hadi inşaallahHadi inşallah, böyle en az 30-40 tarif kafası karışık seçim yapamayan üyeler, miss misss![]()
Çok güzel bi fikir şiddetle destekliyorumNevreste nevroş 22 değil de 12sinde oylamaya başlarız böyle giderse 10 güne kalmaz tüm tarifler yapılır
![]()
Sen yap ben kaçıncı olacagini soylerimHaftada bir yapıyorum zaten kocam sağolsunbayağı zaman var katılabilirim
1. olucaksam yapayım
![]()