En iyisi sağol diyeyimKız abla bu der ki sonra çiğdem bitmiş gazoz verim der aboooww![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi sağol diyeyimKız abla bu der ki sonra çiğdem bitmiş gazoz verim der aboooww![]()

Maşaallah suphanallah tü tü tüİlaç mı yoooo
Ya şimdi ayiptır solemesi hiç bir zaman sivilce derdim olmadı çakma dr ayşenin tabiriyle mermer gibi cildim var![]()
![]()
Dağıt dağıt nereye kadarKola var enerji içeceği içen migazoz bitmiş ne kadar dağittıysam artık
![]()
Ya şimdi ayiptır solemesi hiç bir zaman sivilce derdim olmadı çakma dr ayşenin tabiriyle mermer gibi cildim var![]()
![]()

Aha simdik çay ictim yoksa senin elinden ne olursa içerim değil gazozKola var enerji içeceği içen migazoz bitmiş ne kadar dağittıysam artık
![]()
Emin misinAha simdik çay ictim yoksa senin elinden ne olursa içerim değil gazoz![]()
Aynen aynen bende öyle yaptımEn iyisi sağol diyeyimTokum deyip konuyu kapaytayım
![]()
Aha simdik çay ictim yoksa senin elinden ne olursa içerim değil gazoz![]()
Duy duyEmin misin![]()
Seni görünce dayanamıyoruzYa benim girdiğim topik nasıl buralara geliyoraynı çakma dr ayşe gibiyim onun konuları güzelliğe benim konularım libidoya geliyor
![]()
![]()
Bana yıllardır bir gazoz içiremedinTamam gözüm üzerinde en kısa zamanda inş.
Duy duy![]()
Bakalım trilece yapıcak gibiyimSeni görünce dayanamıyoruzDaha sık bekliyoruz
Burada illa yemek yapman şart değil
Ama bizden etkilenip kendini mutfakta resim çekerken bulursan
mani olmuyoruz
![]()
Tamam gözüm üzerinde en kısa zamanda inş.
Duy duy![]()
Vayyyy çok iddialıBakalım trilece yapıcak gibiyim![]()
Gördüğün gibi hiç peşini bırakmıyorum ama kaçabilirsin ama saklanamazsınBana yıllardır bir gazoz içiremedin![]()
Geldi enerji tabiBakalım trilece yapıcak gibiyim![]()
Biz seninle aynı yaşta değilmiydik[
![]()
![]()
Ben nevos ablamsiz bisey içmem ama ilk ona göz koymak lazım ben kolay lokmayim![]()
Ne ablası
Ben hep buralardayımGördüğün gibi hiç peşini bırakmıyorum ama kaçabilirsin ama saklanamazsın![]()
başka zaman inşaallahAy evet ya hep bu liboducunun yüzünden pardon beybisiBiz seninle aynı yaşta değilmiydikNe ablası
![]()