• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütten ağzı yanan hesabı

Atlantistebiranka

Thank you mario but princess is in another castle.
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
2.724
9.219
158
Kızlar, bir erkeği tam tanıyabilme için ne gibi sorular sormalıyız?
Geçmişimi düşünürken farkettim ki ben hep fedakar olmuşum, karşımdakini olduğu gibi kabul etmişim hep.
Yaptığım hatalardan ders aldım artık taktik öğreneceğim.
Bugün bu soruyu bana arkadaşım sordu ama cevap veremedim. Resmen apışıp kaldım. Hiçbir hattan haberim yok.
Siz nasıl tanıyorsunuz bunları? Anakuzusu mu? Sosyopat mı? Nasıl anlıyorsunuz?

Ekleme: Ben nerede hata yaptım, anlayabilir miydim diye sorgulama evresindeyim arkadaşlar. Nasıl düşündünüz bilmem de, insan bazen içini dökmek için kendisine soru soruyor.

Son düzenleme:
Birini tanımak zaman ister, kişiye soru sorduğunuzda size hayalinizdeki erkek imajı çizebilir ama davranışları bunlarla örtüşmeyebilir. Birini tanımak için arkadaşlarınızla birlikte takılın, onu da yanınıza alın mesela sizin gözlemleyemediğinizi 3. kişi objektif gözlemleyebilir. Zor zamanlarınızı birlikte geçirmeniz lazım, sizi her zaman bakımlı ve güzel gördüğündeki davranışları değil örneğin depresyonda ve her yeri dağıtmışken gösterdiği davranışları baz alın. Kadınlar olarak güzel şeyler duymak istiyoruz ve bu güzel şeyler yanıltıcı olabiliyor. O yüzden davranışlara odaklanmak en doğrusu.

Kimseyi %100 tanıyamazsınız maalesef. Evlenip 25-30 sene evli kalıp onca zamandan sonra bile halâ tanıyamadığım yönleri varmış, şu huyunu da yeni öğrendim diyenleri tanıyorum. Yapılması gereken iki şey var; Karşıdaki insana gereksiz taviz verilmemeli, ve ona karşı sınırlarınızı belli ederek iyi niyetinizi suistimal etmesine izin vermemelisiniz. Karşınızdaki iyi de olsa kötü de olsa bu ikisini yaparsanız kötüyse size zarar vermesini engellemiş olursunuz, iyiyse ileride şımarıp sizi suistimal etmemesini sağlamış olursunuz.

İçimi döküyorum, kendimi sorguluyorum ben nasıl böyle birini kabul ettim diyerek.
Düşünüyorum, çok güzel gizlemiş kendisini. Kendi kendime soruyorum ne olsaydı anlayabilirdim diye.
Yanlış anlaşılmak istemem.

Tövbeliyseniz artık taktik öğreneceğim demenizi pek bağdaştıramadım önce boşanın tabiki ilerisi için hayatınızda biri olucak ama çok karmaşık anlatmışsınız eskisi için konuşurken bir yandan da sanki biriyle tanışmak için taktik istiyormuşsunuz gibi

Tövbeliyseniz artık taktik öğreneceğim demenizi pek bağdaştıramadım önce boşanın tabiki ilerisi için hayatınızda biri olucak ama çok karmaşık anlatmışsınız eskisi için konuşurken bir yandan da sanki biriyle tanışmak için taktik istiyormuşsunuz gibi
Tabi haklısınız. Psikolojik olarak toparlanma evresindeyim, düşünceler kafamın içinde çarpışıyor. Ekleme yaptım konuma. Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim. 😊
Hani insan kendisine "ne salakmışım ben püh" deyip de hırslanır ya. Benimki o hesap işte.

Tabi haklısınız. Psikolojik olarak toparlanma evresindeyim, düşünceler kafamın içinde çarpışıyor. Ekleme yaptım konuma. Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim. 😊
Hani insan kendisine "ne salakmışım ben püh" deyip de hırslanır ya. Benimki o hesap işte.
Kolay değil elbette boşanma süreci falan hakınızda hayırlısı olsun hem kimse tanıyamaz karşısındakini hemen sütü bozuksa bozuktur zamanla belli eder kendini önemli olan gereğinden fazla fedakarlık göstermemek herşey karşılıklı ve eşit olmalı hayat böyle zaten

Kolay değil elbette boşanma süreci falan hakınızda hayırlısı olsun hem kimse tanıyamaz karşısındakini hemen sütü bozuksa bozuktur zamanla belli eder kendini önemli olan gereğinden fazla fedakarlık göstermemek herşey karşılıklı ve eşit olmalı hayat böyle zaten
Tanıyamamışım işte. Keşke alınlarında yazsa da hiç bulaşmasak.
Neyse işte. Öyle bir iç dökmelik konu açıverdim. Geliyor bana arada haha 😊

Back
X