Bebek Beslenmesi sütten keserken yasanılan sıkıntı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hante

Yağız Kaan' ım...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
745
1
96
40
Rize
kızlar dun bır bucuk yasındakı oglumu sutten kestım ve tum gece emzırmeyınce göguslerımde dayanılmaz sertlık ve acılar var ustelık hamıleyım mastıt olmaktan korkuyorum antıbıotık kullanamam. bu acıyı dındırmenn bı yolu var mı yada sütün cabuk cekılmesını saglamak ıcın yapabıleecegım bırsey. resmen tum kolum hatta parmaklarıma kadar ındı agrısı:(( sagmak da ıstemıyorum yenıden sut üretmemek ıcın. yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler..

cnm ben daha emziriyorum ama komşumdan görmüştüm o da emzirmeyi bıraktığı zaman göğüslerini bir başörtü yada bir bez gibi bişeyle göğüslerini bezle sıkarak sırtından bezi bağlamıştı böylelikle süt geri gidiyomuş ama ne kadar doğru bilemyicem yinede
umarım biran önce ağrıların azalır yoksa çok kötü bir ağrı

Son düzenleme:
canım bana da annem tülbentle sık iyice demişti öyle yaptım ama 1 gece sürdü ve çok acı çektim..ateşim çıktı 38.5 a kadar ve inanılmaz ağrılar oldu göğslerimde ama sabah hiçbişi kalmamıştı..

pompayla biraz çekersen rahatlar gögüslerin ve merak etme 1 gün sonra yumusuyo artmıyo 3 gün içinde de eski haline dönüyo..benim kızım kendi kendine bıraktı mastit oldum üstüne ,ilk gün benimde cok kötüydi ama sagdım biraz..memenin cılkı cıkana kadar değil biraz rahatlatacak kadar sag ertesi güne kalmıyo süt müt..kaç aylık hamilesin bilmiyorum ama emzirseydin keske daha..benim kızım 13,5 aylıkken sütü kestiginden beri hep hasta..simdi 15 aylık ama nerdeyse her hafta dr.dayız..durduk yere ateşleniyo..onca kar kış geçti bebişim hastalanmadı da su sıcaklarda :(( meger ne önemliymiş anne sütü..

Son düzenleme:
tesekkur ederım kızlar hepınıze, hamılelıgın 3. ayındayım ve goguslerım muthıs acımaya basladı. r. emzırmeyı kesme sütün tadı acıyacak kendı bırakır demıstı ama göguslerıedkı hassasıyetten dolayı okadar acı cekıyorum kı emzırırken bende madem bıtecek emzırme ıs bıran evvel bıtsın dıye dusunmustum. 1 gun boyunca o mememdekı acıyı cektım bebeme memesizlik mutsuzlugu yasattım ama ertesı gün acayıp hasta oldu :((( ateşler ıcınde yanarken aglayarak annee memeeeee dıye bagırarak aglayınca dayanamaım emzırdım kızlar. yanı tum acılar bosa gıttı hala emzırıyorum:((( bakalşım bır ıyılessın sagma aletı almayı dusunuyorum......

Back
X