Bebek Beslenmesi Sütten kesmek için ne yapmalıyım?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ecier

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
5
0
1
30
Izmir
Sütten kesicem bende baska onerileriniz varmi gogsume ne surebilirim reddetmesi icin bebegin ? Ve agrilari azaltmak icin baska ne yapabilirim bilginiz varmi ?

Canım ben oğlumu 17 aylıkken kestim . Pul biber sürdüm ayy böcek dedim süt yok artık böcek gelmiş dedim . Oda cizz dedi bana bidaha da istemedi . Aynı gece ona biberonda sut verdim . Bak bu sut cici böcek yok bunda dedim . Hafif şeker kattım tadı hoşuna gitsin içsin diye içti ve hala devam ediyorum tabi artık her gece şekerli değil ballı süt veriyorum . Şükürler olsun . Göguslere gelince iki gün asiri agrım oldu sık sık banyo yaptım. Gün-de bi kere bosalttim çok agrım olunca . Bir ay da tamamen boşaldı göğüslerim.

Yaa ben salça sürdüm biber sürdüm zeytin ezmesi sürdüm bu kiz hala emiyor bucuk yasinda ben nasıl kesicem yardimci olun lütfen emmedende uyumyo corba yapyorum arada yiyo ama surekli gözü memede kucağıma alıyorum kizimi memeye atliyo açmaya calsyor sut icmiyor mama yiyordu hero baby nin bıraktı onuda pirincunu denedim içmedi gece 10 kere emzryorm neredeyse lütfen yardımcı olun valla cildircam.

Benm oglumda cok düşkündü 4 gün oldu bırakalı balıkyagından nefret ediyo ondan sürdüm istedikce ondan sürdm emmedi tabi geceleri hala aglıo biraz sabırlı olmak lazm yemek yemedgi için kestm 2 yasında dilerim yemek yemesi normale döner birde göğüslerim hala şiş sağamıyormda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…