Sütten kesmek

serozi

Mete 11.11.2014
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
816
178
133
Günaydın arkadaşlar bebeğim 15 aylık ve yaklaşık 12 haftalık hamileyim. Plansız bir hamilelik ikincisi. Bebeğim ne emzik ne de biberon alıyor ne yaptıysam biberonu kabul etmiyor sütüm var fakat süt yaramıyor mu anlamıyorum zayıfladı oğlum. Sütten kesmeye karar verdim ama Nasıl başaracağımı bilemiyorum. Süte bal koydum ama fayda etmedi sadeyi de sevmedi. Lütfen bana bir yol gösterin. Bu arada çalışıyorum 4 gün. O Zaman'lar emmeden durabiliyor fakat beni gördüğünde sürekli emmek istiyor çok düşkün yani. Tranvaya sebep olmadan bu durumdan Nasıl kurtulabilirim şimdiden teşekkürler

hamileyken annenin sütü bebeğe yaramaz zayıflatırmış ucuna yara bandı veya şeffaf bant yapıştır pis olmuş de

Eğer kendi Sağlığın için beslenmene çok dikkat edebileceksen nacizane fikrim sütten kesme emzirebildiğin kadar emzir eskidenmiş o hamileyken süt yaramaz safsataları

Eğer kendi Sağlığın için beslenmene çok dikkat edebileceksen nacizane fikrim sütten kesme emzirebildiğin kadar emzir eskidenmiş o hamileyken süt yaramaz safsataları
Canım teşekkür ederim cevap için aslında Dr a sordum k. Doğum Dr u rahim kasılmasına sebep olur diyor çocuk Dr da emsin bırak Dedi 6 aya kadar sonra bebeğin gelişimine göre karar verirsin Dedi bende onun dediğini yapmaya karar verdim

Bende ayni durumdayim ama benim bebegim 8 aylik nasil memeyi burakacam.3 gunde 2 kg verdim..plansiz bir gebeligim oldu bebek simdilik 7 haftalik. Ikisine de zarar vermeden emzirmek istiyorum..ama nasil yapacagim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…