Bebek Beslenmesi Sütten kesmeli miyim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

VeNi

VNM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2017
1.626
3.627
53
Merhaba kızlar bileniniz vardır kızım çok iştahsız asla yemek yemiyor 16 aylık sadece süt istiyo bende şöyle düşünüyorum acaba onu sütten kesem iştahı açılır mı yemek yermi siz ne düşünüyorsunuz

Ya yemeğide yemezse ? Sütte yok o zaman ne yapacaksınız ?

Biraz bekleyin bence.

Bence bunu burada sormaniz yanlis , bir uzmana danissaniz sanki daha iyi olur gibime geldi. Ama sutten keserseniz ac kalir gibime geliyor..

Sutten kesmeyi degil de emzirme araliklarini acmayi deneyin. Gunde sadece 3 defa emzirin mesela o da yemeklerden sonra. Hicbir uzman artik 2 yastan once kesin memeden demiyor

Merhaba kızlar bileniniz vardır kızım çok iştahsız asla yemek yemiyor 16 aylık sadece süt istiyo bende şöyle düşünüyorum acaba onu sütten kesem iştahı açılır mı yemek yermi siz ne düşünüyorsunuz
İki yaşından önce kesmeyin lütfen. Dr la gorusun farklı önerileri vardır. Muz vs verin iştahını arttırın yemekle.

Doktor mama yazdı ama ağzını sürmüyo

Emzirme aralarini açın.meme istesede vermeyin.

Artık herkes beni suçlar oldu sen vermiyorsun falan diye:mad: bende anlatmaya çalışıyorum kv ye ama anlamıyor yok sen yaptın diyo:KK62:

Emzirme aralarini açın.meme istesede vermeyin diyorsunuz ama bu defada ağlama kirizine giriyo

Bende öyle düşünüyorum mazef yoksa başka türlü bıraka bilecegine inanmıyorum birde sirke diyorlar kesmek için

Azaltmak daha mantıklı olur. İki yaşına kadar emmek hakkı. Yemek sonrası emzirin. Ve arada isterse vermeyin. Unutturun . İlgisini başka yöne çekin. Ne kadar uzun süre anne sutu alsa o kadar kar.

İlla kesicem olmuyor derseniz ben yarabandiyla biraktirdim. Çok aciyor uf oldu kizim dedim. İki üç gün bantlı gezdim. Kontrol etti sürekli. Ama ben öncesinde azaltmistim. Aşırı düşkün bir bebek değildi zaten. 23bucuk aylikti bu arada. Hamilehim herkes kes aman zehirler hasta eder dedi. Ama hamdolsun birsey de olmadı ikiside sağlıklı. Onun bunun lafına aldırmayın. Komşunun kızı 26 aylikti sütten kesildiğinde. Hala yemiyor hala yemiyor. Süt yada mama veriyorsanız normal beslenmesi daha zor. Benim kizim süte yeni alıştı 25 aylık su an. O da günde bir çay bardağı içiyor. Biberon dolusu verip ek birşey yemesini bekleyen anneler de var.

Şu an öyle yapıyorum bazen krizi tutuyor ama idare ediyoruz

Back
X