Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba kızlar bileniniz vardır kızım çok iştahsız asla yemek yemiyor 16 aylık sadece süt istiyo bende şöyle düşünüyorum acaba onu sütten kesem iştahı açılır mı yemek yermi siz ne düşünüyorsunuz
Sutten kesmeyi degil de emzirme araliklarini acmayi deneyin. Gunde sadece 3 defa emzirin mesela o da yemeklerden sonra. Hicbir uzman artik 2 yastan once kesin memeden demiyor
Merhaba kızlar bileniniz vardır kızım çok iştahsız asla yemek yemiyor 16 aylık sadece süt istiyo bende şöyle düşünüyorum acaba onu sütten kesem iştahı açılır mı yemek yermi siz ne düşünüyorsunuz
Azaltmak daha mantıklı olur. İki yaşına kadar emmek hakkı. Yemek sonrası emzirin. Ve arada isterse vermeyin. Unutturun . İlgisini başka yöne çekin. Ne kadar uzun süre anne sutu alsa o kadar kar.
İlla kesicem olmuyor derseniz ben yarabandiyla biraktirdim. Çok aciyor uf oldu kizim dedim. İki üç gün bantlı gezdim. Kontrol etti sürekli. Ama ben öncesinde azaltmistim. Aşırı düşkün bir bebek değildi zaten. 23bucuk aylikti bu arada. Hamilehim herkes kes aman zehirler hasta eder dedi. Ama hamdolsun birsey de olmadı ikiside sağlıklı. Onun bunun lafına aldırmayın. Komşunun kızı 26 aylikti sütten kesildiğinde. Hala yemiyor hala yemiyor. Süt yada mama veriyorsanız normal beslenmesi daha zor. Benim kizim süte yeni alıştı 25 aylık su an. O da günde bir çay bardağı içiyor. Biberon dolusu verip ek birşey yemesini bekleyen anneler de var.