Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar mayıs 28 de kızım 2 yaşını dolduracak ve memeden bu ay sonunda kesmek istiyorum nasıl başarabilirim kızım çok düşkün özellikle de gece sık sık uyanıp emiyor. süt hiçbir şekilde içmiyor uykusunda verdim midesi bulandı lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim.
Bnmkide 10 aylik kilo kaybettigi icin dr.bana salca sur kes dedi 6 aydan sonra 2 kez denedim göğüs lerim sisti bi taraftanda bebek bağırıyor basaramadim bi care bulsam bende memeden kesmek cok zor allah yardimciniz siz cok ii sabret missiniz
Kayıtlı Üye
evet söz konusu kendi çocuğum olunca :) . valla bu ara o kadar düşkün ki anlatamam size gündüzleri bir şekilde oyalıyorum ama gece ne yapacam bilmiyorum süt içmiyor süte alışkın olsa keşke sorun yaşamam belki de uykusunda aylardır deniyorum geceleri midesi bulanıyo ne yapacam hiçbir fikrim yok
Memeden tiksinirse biborondan süt iciyormus ama iste i 4-5 gün aliyormus bide çok aglayinca sinir oluyor insan emsin uyusun kurtulun diye..ama bnmki 2 ayda 150gr aldi beslemiyor sutum artik..
Kayıtlı Üye
Valla bu ay çıkar çıkmaz kesicem kararlıyım
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Benim halam göğsüne rimel sürmüştü çocuk korkunca bi daha istemedi
Kayıtlı Üye
Evet öyle huylandırarak bıraktıran çok fazla mantıklı aslında ama benim asıl problemim gece
Burda okuduğum aktarda sabir taşı bişey varmis onu suya islatip göğüs suruyomusun bebek tiksinirse emmek istemiyor mus
Kayıtlı Üye
Onu bende duymuştum ama çocuğa bir zararı olur mu acaba diye düşünmüyo değilim
İki prenses annesi❤️
Kayıtlı Üye
Benim kızım da çok düşkündü memeye salça sürdüm 2.30 yaşında kestim zaten ilk geceyi atlattıktan sonra gerisi tamam vermeyin salça gene sürülü olsun emmmek için ağlıcak ama vazgeçmeyin direnin vermeyin
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar mayıs 28 de kızım 2 yaşını dolduracak ve memeden bu ay sonunda kesmek istiyorum nasıl başarabilirim kızım çok düşkün özellikle de gece sık sık uyanıp emiyor. süt hiçbir şekilde içmiyor uykusunda verdim midesi bulandı lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim.
Kesmek hiç sağlıklı değil. Elleme yavrucak sağlıklı büyüsün. Anne sütünde çocuğun o yaşda hangi besine ihtiyarcı var onu barındırıyor.
Kayıtlı Üye
Benim kızım da çok düşkündü memeye salça sürdüm 2.30 yaşında kestim zaten ilk geceyi atlattıktan sonra gerisi tamam vermeyin salça gene sürülü olsun emmmek için ağlıcak ama vazgeçmeyin direnin vermeyin
Sizin kızınız süt içiyor muydu normalde benim kızım içmiyor acaba bıraktırınca alışır mı
Kayıtlı Üye
Kesmek hiç sağlıklı değil. Elleme yavrucak sağlıklı büyüsün. Anne sütünde çocuğun o yaşda hangi besine ihtiyarcı var onu barındırıyor.
Ama artık onunkisi emmek değil oyuncağa çevirdi geliyo iki çekip gidiyo yemek yiyo üzerine hemen istiyo dudak tiryakisi gibi oldu :)
Bende kara kara düşünüyorum daha köpek diş lerini cikariyor simdide kesememde mecbur beklicm ama uykusuzluktan biktim artık hergün baş ağrısı çekmek ten.2 çocuk ve ev isleri
Kayıtlı Üye
Ben hala çekiyorum uykusuzluk ama dişler tamamlandı bizim eskiye göre daha iyi tabi. Diğer çocuğunuz kaç yasında yaş arası yakın mı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Kuzenimde salça sürmüş bizim yaramaz anne yıka da emim demiş yok demiş annesi bak pis oldu yok demiş anne yıka yıka da emim
Kayıtlı Üye
:)) şimdiki çocuklar zeki benim kızım da aynı şeyi söyledi pis olmuş dedim hadi yıkıyalım dedi. Benim kızım memeye neka diyor bu sabah başladım sabahtan beri vermedim iyiydik çok şükür beklediğim gibi değildi umarım gece de öyle olur sadece öğlen en geç 1 de uyuyan kızım 3 de uyudu emerek uyur normalde ama yöntemi buldum gibi ninni şarkı masal söyleyen ışıklı bir köpeği var ondan ninni açıyorum ışığını da açıyorum onu izlerken uyuyo . bende böcek gelmiş nekaya kızım dedim nekayı açarsak ordan çıkar dilini ısırır dedim hiç itiraz etmedi çok iradeli valla kuzum maşallah sadece canı istedikçe geldi nekada böcük vav dedi evet kızım dedim açma açma dedi gitti bakalım gece ne yapacaz. uyku haliyle unutup emziriyormuşum
2 yaşında..hadi allah yardinciniz olsun..haberlerinizi bekliyorum
Kayıtlı Üye
Ayy bu gece çok ağladı 2 de uyandı sabah ezanı okunduktan sonra zorla uyudu. Bu arada benim göğüslerim çok süt doldu ve canım çok acıyo o sütü boşalatmak gerekiyor mu acaba
Biraz boşaltmaniz lzm yoksa cok agrir nane ve lahana iyi geliyormus agriya ic çamaşır icine koyarsanız bana dr hap yazdi sut dursun diye henüz icmedim ama kesecegim zmn kullanacm mecbur.