- Konu Sahibi BlairWaldorf_23
-
Öyle yapmaya çalışıyorum ama gerçekten çok az geliyor. Başta daha fazlaydıBence 2 saatte bir sağ ki sütün azalmasın sürekli emzirmeye bak süt bebek emdikçe çoğalırmış bide sürekli sütünü düşünme kafanın rahat olması lazim strese gelmiyo hiç süt
Benim ilk başta sütüm gelmedi mama verdik bak biberon olmamasına rağmen onun rahatlığına alışmıştı. O kadar zorladımki almıyodu memeyi ağzına sokuyodum ayakta pış pış yapa yapa veriyodum kan ter içinde kalıyodum. Ama değdi bıraktık mamayı 15. Günde ve 4.5 aylık hala sadece anne sütü alıyo çok şükürÖyle yapmaya çalışıyorum ama gerçekten çok az geliyor. Başta daha fazlaydı
Bebeğimi zorluyorum resmen emmesi için..
Tahin helvası yemenin çok iyi geldiğini söylüyorlarMerhaba hanımlar,
3 haftalık bebeğim var. Erken doğduğu için 8 gün hastanede kaldık. Bu sürede ben çok az temasa geçebildim ve biberonla mama verildi sürekli.
Ben sütüm gelene kadar ve geldikten sonra bıkmadan sağdım. Sütüm çıktıkça mama yerine onu verdiler biberonla.
Velhasıl, bebeğim beni emerken çok zorlanıyor. Başta silikon uç olmadan hiç almıyordu. Şimdi ara ara deneyerek kendi göğsümü almaya başladı ama çok kısa emiyor ve hemen geri bırakıyor. Kavga ediyor resmen meme ile. Sürekli zorluyorum, deniyorum ama gözü dönüyor daha çok ağlayıp hiç almıyor.
Bir kaç kez full emzirmek için uğraştım ve inanın toplamda 1 saatten fazla emdi. Yine de doymadı arkasından mama istedi
Emdiği süre boyunca kontrol ettim ve sütüm vardı, boş çekmiyordu yani.
Artık sağarken de sütüm çok daha az geliyor. Tamamen kesilmesinden çok korkuyorum. Bebeğim daha çok küçük
Önerileriniz var mı?
Galaktagog damla sut arttirici eczaneden bulabilirsiniz asla vazgecme sonra cok vicdan yaparsin acikinca mecbur emicek emdikce sutun gelcek kisir dongu bu bool su ic dedigim damlayi arastirMerhaba hanımlar,
3 haftalık bebeğim var. Erken doğduğu için 8 gün hastanede kaldık. Bu sürede ben çok az temasa geçebildim ve biberonla mama verildi sürekli.
Ben sütüm gelene kadar ve geldikten sonra bıkmadan sağdım. Sütüm çıktıkça mama yerine onu verdiler biberonla.
Velhasıl, bebeğim beni emerken çok zorlanıyor. Başta silikon uç olmadan hiç almıyordu. Şimdi ara ara deneyerek kendi göğsümü almaya başladı ama çok kısa emiyor ve hemen geri bırakıyor. Kavga ediyor resmen meme ile. Sürekli zorluyorum, deniyorum ama gözü dönüyor daha çok ağlayıp hiç almıyor.
Bir kaç kez full emzirmek için uğraştım ve inanın toplamda 1 saatten fazla emdi. Yine de doymadı arkasından mama istedi
Artık sağarken de sütüm çok daha az geliyor. Tamamen kesilmesinden çok korkuyorum. Bebeğim daha çok küçük
Önerileriniz var mı?
Ben evib icinde halay cekiyodum emsin diyeBenim ilk başta sütüm gelmedi mama verdik bak biberon olmamasına rağmen onun rahatlığına alışmıştı. O kadar zorladımki almıyodu memeyi ağzına sokuyodum ayakta pış pış yapa yapa veriyodum kan ter içinde kalıyodum. Ama değdi bıraktık mamayı 15. Günde ve 4.5 aylık hala sadece anne sütü alıyo çok şükür
Ay valla ne şebelikler pış pış demekten dudağım büzük kalıcaktı nerdeyseBen evib icinde halay cekiyodum emsin diyeahahaha
Yok malesef benimki 7. Ayinda birakti beniAy valla ne şebelikler pış pış demekten dudağım büzük kalıcaktı nerdeyseama değdi ya valla
Sen emziriyo musun kız hala
Olsun canım 6 ay çok çok önemli 7 aya kadar emmiş o da yeter onaYok malesef benimki 7. Ayinda birakti beniarada geliyo kokluyo gidiyo artik
Aynı şeyleri bende yaşadım birde kayınvalide hanım sütün yetmiyor deyip durdu oda yetmedi mastit oldum sonra soya lesitini kullandım sütümü baya sıvı akışkan hale getirdi bu sayede emdi önden meme ucunu sağma pompasıyla çıkardım sonra verdim zorla birberin ne yaptıysa vermedim sütüm arttı hepten kesilen sütüm yine eskisi gibi geliyor lesitin kullanabilirsiniz biberon gibi çekmeden gelmesine alışmış lesitin kullanırsanız şarıl şarıl akmaya başlar tavsiyem mutlaka deneyin birde yanına yatıp emzirmeyi deneyin benimki en çok onu sevdi öyle daha rahat ve huzurlu emiyor uzunsa emiyor uyusada devam ediyor şimdi 6 aylık oldu hala yatarak yemeyi seviyor bende o yesin diye beraberinde yatıyoruzMerhaba hanımlar,
Önerileriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?