Bebek Beslenmesi Sütüm azaldı kızlar bana yardım edin...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Beril666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
31
0
36
Ankara
Kizlar bugun sutum neredeyse hic yoktu. Sagip vermeye calistim cok az sut cikti. Onunlada oglum doymadi. Emzirdim ama sanirim sut az geldigi icin emmedi. Cok agladigi icin biraz mama verdim uyudu. Simdi biraz daha iyi ama bazen boyle oluyo bazende cok fazla sutum oluyo. Normalmi acaba bu durum. Sutumu nasil arttirabilirim yardim ederseniz sevinirim.

Kizlar bugun sutum neredeyse hic yoktu. Sagip vermeye calistim cok az sut cikti. Onunlada oglum doymadi. Emzirdim ama sanirim sut az geldigi icin emmedi. Cok agladigi icin biraz mama verdim uyudu. Simdi biraz daha iyi ama bazen boyle oluyo bazende cok fazla sutum oluyo. Normalmi acaba bu durum. Sutumu nasil arttirabilirim yardim ederseniz sevinirim.

canım eczanede süt artıran çaylar var ondan alabilirsin bana çok iyi gelmişti
bir de her gün mutlaka en az 2 litre su iç gerçekten çok artırıyo
tecrübeyle sabit

günde 4 litre su icmeniz birde bol bol emzirmeniz lazim . sütüm olmuyor diye emzirmezseniz süt daha cok azalir önce emzirin baktiniz doymadi son care mamaya basvurun.
inanin emzirmekten meme uclarim yara oldu , 45 dakika emziridigim oluyordu yalanci memeyede alismadi resmen gögüslerim disarda geziyordum . güzelde beslenenin ögün atlamayin insallah sütünüz olur. rezene cayi sütü artirir hemde bebeginizi rahatlatir

Back
X