Sütüm azaldi :(

Yazyagmurum68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
572
438
33
29
Kizlar sutum normalde yetiyordu bebegim 3 aylik uc dort.gundur goguslerim cok yumusak ve cok fazla sut yok emziriyorum surekli emmek istiyo agliyo snrleniyo sut gelmeyince normalde.goguslerim gece falan sut dolardi ama bu bikac gundur gecede gnduzde yumusak ve sut cok az artirmak icin ne yapabilirim . Rezene cayi pekmez sut su iciyorum ama hala ayni

Memenin yumuşak olması sütün azaldığı anlamına gelmez.
Memelerin terbiye olduğu anlamına gelir ki bu da gayet iyi bir şey.
Çişli bezleri günde bir paket margarin kadar ediyorsa yeterdir süt.
Bol bol emzirin.

Evet anliyorum sizi ama sktıgim zaman sut gelmiyor ve beebegm uyumuyo kac saattir uyutamadim surekli meme istiyo agliyo doymuyo sanirimm yumusakti zaten bayadir ama emince sut geliyodu smdi gelmyo emiyo yutkunmuyo bebek

Stres yapmayın, bebek büyüdükçe süt üretimi bebeğin ihtiyacına göre olmaya başlar, ilk üç ay göğüsler fazla fazla süt dolarken, artık bebek ne kadar emiyorsa o kadar süt üretmeye başlıyor. O yüzden siz sık sık emzirin, su içmeyi ihmal etmeyin sütünüz azalmaz. ne kadar çok emzirirseniz o kadar çok sütünüz olur. Arz talep meselesi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…