- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Meme reddi oldu bizde ondan sonra sütüm kesildi.bebegim 2.5 aylikti. Süt artıran Çay aldim,su icimimi artirdm ve süt gelmese bile her saat başı süt sagma makinasıyla sagdim.sut kanallarini uyarmak icin. Öyle öyle eski haline döndü
Still tea ben de kullaniyorum ama sabah bi bardak sadece...ne yogunlukta kullaniyosunuz onu acaba...bira mayasi tabletini eczaneden mi alicam...markasi nedir ayrica...Ben still tee kullandım, bira mayası tableti kullandım (hala kullanıyorum) baya etkili oldu.
Günde 3 kez cok az. Süt kesildiği icin çokça uyarmak lazim. Nette okumustum 'sut kampi' diye arastirin yaziyor detaylica. Bana cok faydasi olduBizde de meme reddi gibi bisi oldu..ben de sagiyorum ama gunde 3 kez ancak yani...saat başı cok fazlaymış...olmadı ben de öyle yapayım..
Bol bol sivi seyler icin.Arkadaslar yeni dogum yaptim sayilir...ilk baya sütüm vardı sonradan 1 ay büyük bi stres yasadik o sure zarfinda sütüm baya azaldı...sütü 1 2 ay cok azalip sonrasinda eski performansina kavuşan varmı....ilk kafama takmadım geri gelir diye ama bikac gunden beri ugrasiyorum eskisi gibi olmuyooo...
Still tea ben de kullaniyorum ama sabah bi bardak sadece...ne yogunlukta kullaniyosunuz onu acaba...bira mayasi tabletini eczaneden mi alicam...markasi nedir ayrica...
Humananın kırmızı bi çayı var,psikolojik olarak da rahatlatıyor,günde üç bardak nerdeyse iki yıl içtim,bol bol su ve normal yeme,25 ay emzirdim,tekrar toparlanır sütünüz benim de artıp azaldıgı oluyodurArkadaslar yeni dogum yaptim sayilir...ilk baya sütüm vardı sonradan 1 ay büyük bi stres yasadik o sure zarfinda sütüm baya azaldı...sütü 1 2 ay cok azalip sonrasinda eski performansina kavuşan varmı....ilk kafama takmadım geri gelir diye ama bikac gunden beri ugrasiyorum eskisi gibi olmuyooo...
Aynı şey bana da olmuştu canım ya sütüm bol bol du bi ara çok üzüldüm sıkıldım ve azalmaya başlamıştı böle 2 hafta falan sürdü anneme gittim bi gün onda kaldım bana sürekli sıvı şeyler içirtmişti özellikle çay ve su göğüslerim bi dolmaya süt gelmeye başlamıştı nasıl şaşırıp sevinmiştimArkadaslar yeni dogum yaptim sayilir...ilk baya sütüm vardı sonradan 1 ay büyük bi stres yasadik o sure zarfinda sütüm baya azaldı...sütü 1 2 ay cok azalip sonrasinda eski performansina kavuşan varmı....ilk kafama takmadım geri gelir diye ama bikac gunden beri ugrasiyorum eskisi gibi olmuyooo...
Aynı şey bana da olmuştu canım ya sütüm bol bol du bi ara çok üzüldüm sıkıldım ve azalmaya başlamıştı böle 2 hafta falan sürdü anneme gittim bi gün onda kaldım bana sürekli sıvı şeyler içirtmişti özellikle çay ve su göğüslerim bi dolmaya süt gelmeye başlamıştı nasıl şaşırıp sevinmiştim
Arkadaslar yeni dogum yaptim sayilir...ilk baya sütüm vardı sonradan 1 ay büyük bi stres yasadik o sure zarfinda sütüm baya azaldı...sütü 1 2 ay cok azalip sonrasinda eski performansina kavuşan varmı....ilk kafama takmadım geri gelir diye ama bikac gunden beri ugrasiyorum eskisi gibi olmuyooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?