Sütüm doyurmuyor mu?

Zeliha nur

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2024
31
2
6
25
10 günlük kızım var. Gündüzleri emiyoruz zaten sürekli uyuyor bi sıkıntı olmuyor ama geceye doğru emzirdiğim zaman 15 20 dk da bir aranıyor veriyorum emiyor sonra yine ağlamaya başlıyor mama veriyorum o zaman yatıp uyuyor. Sütüm mü yaramıyor doyurmuyor mu anlamıyorum. Sağınca çıkıyor hatta emerken de geliyor eminim. Başına gelen var mı?

ne kadar süre emziriyorsunuz tek göğüsten minimum 20 dk emiyor mu? önce sulu sonra yağlı kısım geliyor çünkü o yüzden sordum yağlı kısım bebeği tok tutan biliyorsunuzdur

Akşam doğru süt azalır zaten

Doyup doymadigini mama verdim uyudu ozaman doymuyor diyemeyiz. Veya süt sagımıdan az cikti ozaman az sütüm demek değildir . Sağıma alışkın olmayan hemen öyle çok süt çıkmaz zaten. Zamanla düzenli sağımda olur .Mama lop diye oturur zahmetsiz biberondan (uzak durun) çeker eğer CC çok verildiyse ki 10 günlük bebeğin migdesi yumurta kadardır dolu migdeyle uyur hazmida daha yavaştır. Anne sütü hazmı daha kolaydır emerken daha zahmetlidir . Fakat bu günlerde sık sık uyanması gayet normal sütünüzü artırmaya çalışıyordur . Mama doktorunuz tavsiye ederse tabiki kullanın. Fakat kilo kaybı veya alımı söz konusu değilse gereksiz yere mama kullanıp emzirmeyi sekteye uğratmayın. Sağım yapıp sagdiginizi verin çok zorlandiginizda kaşık biberonla . 15 günlük kontrolü olacaktır doğum kilosuna erişmiş ise doyuyordur sık sık gece gündüz emzirin. 40 günden sonra ritmini kendi bilir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…