- Konu Sahibi zuhalnihal
-
mrb arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum dogum yaptıgım için pamuk prensesimi saglıklı bi şekilde kucagıma aldım çok şükür yalnız bisıkıntım var sütüm gelmiyo gögsümde şişkinlik oldu dr gittim bi ilaç verdi oda sütümü kesti ne yapmam lazım bilginiz varmı lütfen bana yardımcı olun çok kötü bi durumdayım şimdiden teşekkürler
belki mastit olmuş olabilir sıcak duş iyi geliyor ilk zamanlarda süt fazla gelmeye biliyor
ama emzirdikçe çoğalıcak emin olun aklınıza böyle şeyler sokmayın sütüm az ya da yok gibi.
oda sütü etkiliyor.malt içecekleri içebilirsiniz humana nın çaylarını,bol sıvı gıda tüketin
benim oğlum 15.ayında 4.ayından beri tek göğüsten emiyor ve malesef hala sadece anne sütü alıyor.
emzirdikçe sütüm çoğalıyor
veriyorum canım ama yemiyor yesede 1-2 lokma yiyor.canı isterse bazen biraz biskuvili süt içiyormrb canım oğluna ek bişey vermiyomusun sadece sütün yetiyomu benim oğlumda 5aylık sadece anne sütü alıyo meyve suyu sıkıp tattırmaya çalıştım ama sevmedi
veriyorum canım ama yemiyor yesede 1-2 lokma yiyor.canı isterse bazen biraz biskuvili süt içiyor
1-2 kaşık çorba yani herşeyi tadımlık yiyor.öğün yok anlıcan.kilosuda iyi.
bence sen 1 ay daha bekle sonra yavaş yavaş başla.6 ay sadece anne sütü:)
benimki çok fazla emmiyorda 3-4 saatte bir emiyor gecede bikaç defa okadar.benimkide sanırım seninki gibi olcak sık sık emiyor başka bişeyde gözü yok 6.ayına kadar bekliycem tabikide ama azıcık azıcık tattırayım dedim doyumluk değil ama istemiyo
benimki çok fazla emmiyorda 3-4 saatte bir emiyor gecede bikaç defa okadar.
aman sen sık sık tattır ben rahat davrandım bu konuda şimdi çok çekiyorum hiç bişi istemiyor.
ben 6. ayda herşeyden denedim ısrarla azcık yiyodu sonra hiç yememeye başladı
bende sonra rahat davrandım bu duruma geldik.
2.çocuk olursa asla böyle yapmam :)
evet başla zorluk çekiceksin sen verdikçe o istemicek ama zorlama sonra tekrar tekrar dene alışıcak mutlaka. 14.ay bitti 12 kilo ayına göre normalmişbende geç kalmayım diye erkenden başladım tattırmaya ama istemiyo inş. daha sonra alışır.canım oğluşun kaç kilo sütün yeterli oluyo demekki
evet başla zorluk çekiceksin sen verdikçe o istemicek ama zorlama sonra tekrar tekrar dene alışıcak mutlaka. 14.ay bitti 12 kilo ayına göre normalmiş
öyle onların istemesi önemli.gece çok zor oluyor bide sık kalkınca kötü.ama bunlarıda arlatıcazMaşallah canım Allah bağışlasın zorlasakta kendileri istemedikçe yemiyorlar benim oğlum 5 aylık geceleri çok yoruyor 6-7 kez emmeye kalkıyor.
öyle onların istemesi önemli.gece çok zor oluyor bide sık kalkınca kötü.ama bunlarıda arlatıcaz
öyle onların istemesi önemli.gece çok zor oluyor bide sık kalkınca kötü.ama bunlarıda arlatıcaz
teşekkürler arkadaşlar cvp için herşeyi denedim sıcak pasuman duş aldım elektrikli makineylede çekiyorum tam 10gün oldu dogum yapalı önce geliyodu ilaçtan sonra böyle oldu şimdide malt içecegine başladım işallah faydası olur çok çaresizim kafaya çok takıyorum işallah bian önce düzelir
senin aslında gelmiş ama süt deliklerin kapanmış anladığım kadarıyla..arkadaşımında öyle olmuş şişti şişti sızladı diyor..sıcak duş falan fayda etmemiş.sonra dr tam tersini yap buz koy demiş..buzu koyar koymaz akmaya başladı üstüm başım hep süt oldu sızdı diyor..
sütünü geri getirmek içinde klasik olacak ama yazayım hepsini.
ısırgan çayı
rezene çayı
dut ve incir kompostosu
protein ağırlıklı beslenme
humana çayı
malt özü( bulabilirsen en iyisi buymuş süt arttırmak için)
içinde malt bulunan içecekler yiycekler yani vitamalt,maltana gibi içecekler,boza,kepekli ekmek,kepekli büskiviler vs..
teşekkürler canım bilgilendirdigin için buzuda deneyeyim işallah faydası olur malt içecegini içiyorum üç gündür nezaman fayda gösterir günde kaç tane içmem gerek acaba biliyomusunuz
Gözünüz aydın Allah hayırlı ve uzun bir ömür versin yavrunuza.
Öncelikle sakın sütüm yok demeyinBen de yaşadım benzer bir durumu. Tek damla bile akmadığında makine çekmiyo dedim sütüm yok demedim. Psikoloji çok etkiliyo. Mümkün olduğu kadar çok su için ben 4 lt tüketirdim günde. İsteyerek ve kana kana içerdim. Gelmeyeceğini bilseniz dahi emzirin. Bebekler makinelerden daha kuvvetli çekiyor. Eğer inanıyorsanız dua adin bol bol. Allahım yavrumun nasibini kesme deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?