Bebek Beslenmesi sutum gene azaldi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

huzurluyumben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
4.185
2.582
178
Selamlar kizlar,

umarim konum tasinmaz cunku bu benim icin buyuk bir dert. Bundan once kizimi da cok az emzirebilmistim, sutum cok azalmisti ve ben nerdeyse depresyona girmistim.

4 aylik oglum var. Sutum bu zamana kadar gayet iyiydi, ama su aralar ozellikle son 3 haftadir yavas yavas azaldi. Bunda tasinmaminin buyuk etkisi var. Cok yoruldum, duzgun sagamadim ve emziremedim 1 hafta kadar. ve gittikce azaldi. Simdi de beyefendi daha cok yemek istiyor, tum gece ayaktayim kac gundur ve artik sallanarak yuruyorum resmen.

Deyisik seyler deniyorum, cemen otu kapsulleri aliyorum 4 gundur ama gozle gorulur bir faydasini henuz gormedim.

Kizlar tavsiyeleriniz varmmi ? sutu azalip da sonradan arttiran var mi ?
neler yaptiniz ?

Sütü arttıran tek şey sudur. Habire su içeceksin, çok içiyorsan daha çok içeceksin.

Bir de maltana içeceğini ve humana still tea'yi dene.

Sütü arttıran tek şey sudur. Habire su içeceksin, çok içiyorsan daha çok içeceksin.

Bir de maltana içeceğini ve humana still tea'yi dene.
humana still tea ise yaramisti, ilk baslarda iciyordum. Sonra sutume guvendim yeter diye biraktim.
Tekjrar basliyorum.
Umarim artar. Yoksa bu gece kalkmalari beni bitirecek.

Canım ben rekolac aldım ondan içiyorum. Günde iki tane doktor yazdı. Bunun yanında hergün rezene çayı içiyorum bir bardak. Bol su tüketiyorum. Birde uyku önemli uyuyunca süt daha verimli geliyor. Bide kafana sürekli sütüm yetmiyor diye takma. Oyle düşündükçe azalacak. Geliyor sütüm yetiyor diye düşün. Humana still tee aldım onu da deneyeceğim. Sende deneye bilirsin faydasını görüyorum :)

evet ben de stres yapmamaya calisiyorum. Kizimda stres yaptikca azalmisti.

Ilac olayini en sona birakmak istiyorum simdilik. zaten burda doktorlar da kolayina yazmiyor,.
Bol sutler.

incir ye
malt li içecek iç ( ben alkolsuz bira içiyorum ise yariyor )
bol su iç
vede mama verme ne kadar aglarsa aglasin sadece emzir
mama ya absladinmi emmesi azalir ve illaki sutunde azalir

ben de denicem bakalim bugun. Gidip bulup alayim bari.
Daha neler icecem acaba.
burda asya marketlerinde satiliyor ben netde arastirip bulmsutum
once google dan arat oyle çik bo$ bo$ dolanma :)
tadi baya sekerli sulandirilmid pekmez gibi bisey
ben pek sevmedim ama sut olsun diye içiyordum,2 koliden bi tane kaldi, 2 aydir arada içiyorum
oglum 5.5 aylik

sadece emzirdigin surece kolay kolay sutun azalip bitmez
anne sutu çabuk sindiriliyor , max 3 saatde emiyoalr acikiyolar
sutuyun az olduigundan eminmisin ?
incir kuru olucak :)

evet, cunku sagiyorum arada, ve onceden cok daha fazla sagabiliyordum.
En az 6 onz daha artmasi lazim ogluma yetmesi icin.
bu alkolsuz birayi da sanirim buldum.
Gidip walmarttan alicam artik .
Sen gunde kac sise iciyorsun onlardan ?
baya da kalorisi var,m 225 kalori bir sisede.

anladim canim.
ben de sadece cemen kapsulu aliyorum. Buna benzer karisima gecerim bulup, bir de onu derim olmazssa.

Canim benden tavsiyeler...
Bol bol sivi tuketeceksin...
Vede hergun bir yada iki kere mutlaka maden suyu ....
Bunlarin yani sira hurma incir kayisida tuketirdim ben canim...
2.5 kilo dogan oglum sadece kendi sutumle 6 ayda 10 u askin kiloya ulasmisti...
Buzluga attiklarimda cabasi...
Strese sokmaman lazim kendini artacak diye sartlandir kendini canim...
ilk bi ay sagarak vermistim ben birde..
Premature dogmustu ememiyordu diye...
Ins. Bol bol sutun olur ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…