- Konu Sahibi haceryldrm
bende vitamalt denemiştim..hala buzdolabında duruyor ...içemedim şahsen..inanılmaz tatlı geldi bana..çok keskin bir tat...ama içebilenler için fayda sağlayabilir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben de 50 gün önce doğum yaptım. Bir süredir sütüm günün belli saatlerinde azalıyor bebeğim doymuyor. Genelde bu öğleden sonra veya aksam saatlerinde oluyor. Doktorun önerisiyle o saatlerde mama takviyesine başladık. Ama tabi ben de her anne gibi bebeğimi sadece anne sütü ile beslemek istiyorum..Normalde geceleri ve sabahları çok fazla gelirken aksam saatlerinde niye yok denecek kadar az oluyor anlamıyorum.Böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Bunu düzeltebilme şansım varmı? Bana da bir fikir verirseniz çok sevinirim...
Bende de aynı sorun var tatlım. Süt arttırıcı ne içersem içeyim akşaam üstü sütüm azalıyor bebeğim doymuyor. Ben de mama takviyesi yapıyorumSütün çok geldiği saatlerde vakit bulursam sütümü sağıyorum. Ozaman mama vermene gerek kalmaz sağdığın sütü verirsin canımcım:):1rolleyes:
merhabalar 19 nisanda normal doğum yaptım.. başta sütüm çok iyiydi ama 1 ay sonunda göğüste çok yumuşama ve süt azalması oldu.. önceden bebeğim tek göğsümle doyarken şimdi 2 göğsümle anca doyuyor.. her şeyi yapıyorum yemekten kısmıyorum o yüzden doğum dan sonra 7 kilo aldım. çaylar , yeşillikler salatalar v.s. yok çoğalmıyor. aklım hep bebişimde oluyor acaba tam olarak doydumu, ne zaman açıkır , o zamana kadar süt birikirmi diye kafamda hep soru. her istediğinde emziriyorum artık meme uçlarım çok acımaya başladı çünkü bebeğim ağzına sürekli. rahat olmaya çalışıyorum bunları kendime sıkıntı stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor. kafayı yicem
Arkadaşlar ben de 50 gün önce doğum yaptım. Bir süredir sütüm günün belli saatlerinde azalıyor bebeğim doymuyor. Genelde bu öğleden sonra veya aksam saatlerinde oluyor. Doktorun önerisiyle o saatlerde mama takviyesine başladık. Ama tabi ben de her anne gibi bebeğimi sadece anne sütü ile beslemek istiyorum..Normalde geceleri ve sabahları çok fazla gelirken aksam saatlerinde niye yok denecek kadar az oluyor anlamıyorum.Böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Bunu düzeltebilme şansım varmı? Bana da bir fikir verirseniz çok sevinirim...