Çok üzüldüm yaşadığınız baskıya, insanın normalde amaan bunları mı takıcam dediği şeyleri daha da taktığı bu dönemde ısrarla üzerinize gelmeleri çok üzücü. Şu an hamileyim ve çok eminim ki benim de mesela kayınvalidem sütüm şarıl şarıl aksa da bi şey bulup bunu yapacak... Bir yıl denemeler sonucu bebeğimiz oldu, kendisi ayılıp kısacık süreçte bayıldı yani bizden çok üzülmüştür sorsan... Bebeğimize de bizden çok sevinmiştir, bizden bile çok seviyodur... Doğunca napıcaz bilmiyorum.
Size şunu söyleyeyim, ailem beni evlat edinmiş. HİÇ anne sütü içmemişim ama en güzel mamalarla, kaç yıllık evlat hasretinden gelen o kocaman sevgiyle büyütmüş anneciğim beni. Çok şükür sapasağlam geldim bugüne. Nadiren hasta olurum, bi kere bi yerim kırılmamıştır, 30 yaşındayım gözlerim hala sıfır numara.
İnsanlar çok yoruyor evet, hele ki sizin zaten düşündüğünüz çabaladığınız şeyleri buluş yapmış gibi sunmalarına katlanamıyorum.... Ağızlarının payını bi güzel vermek lazım. Gerekirse görüşmemeyi deneyin derim. İki gram faydaları da verdikleri zararın yanında hiç oluyo maalesef..