ben mamipower diye bir içecek almıştım, çok arttırmıştı sütümü. bir de pompayla süt sağıyordum, sağdıkça daha çok üretiliyordu. bir süre sonra ne pompaya ne de mamipower'a ihtiyacım kalmadı.2 aylik oglum var ve 6 yasinda bi kizim. Kizim 2 aylikken rahatsizlandim ve ac gezdim aylarca.. Ama buna ragmen Sütüm vardi ve yetiyordu. Damla mama kullanmadim. Ama oğluma yetemiyorum. Sabahin bu saatinde aglayacak durumdayım. Steel tea,havuc incir kürü,helva herseyi denedim. Artmıyor. Aksine azalıyor gibi... Günde 2 biberon mama veriyordum son bıkac gündür 3 e hatta 4 e cikardik. Kimisi kismeti bu kadar diyor.Hanimlar bi yol gösterin. Bebeğim biberona alisirsa kahrolurum.
Ben çok üzülüyorum senin gibi annelere o yüzden yardım etmek için çırpınıyorum ama biri çıkıyo bana muhalefet oluyor.2 aylik oglum var ve 6 yasinda bi kizim. Kizim 2 aylikken rahatsizlandim ve ac gezdim aylarca.. Ama buna ragmen Sütüm vardi ve yetiyordu. Damla mama kullanmadim. Ama oğluma yetemiyorum. Sabahin bu saatinde aglayacak durumdayım. Steel tea,havuc incir kürü,helva herseyi denedim. Artmıyor. Aksine azalıyor gibi... Günde 2 biberon mama veriyordum son bıkac gündür 3 e hatta 4 e cikardik. Kimisi kismeti bu kadar diyor.Hanimlar bi yol gösterin. Bebeğim biberona alisirsa kahrolurum.
Dogru soyluyorsun benimde bazen tatli krizim tutuyo acaip tatli yiyorum ve goguslerim cok sisiyor sanirim tatli cok su icirdigi icin sutu arttiriyor bencede bunu denemelisin G GrapeLadyBen çok üzülüyorum senin gibi annelere o yüzden yardım etmek için çırpınıyorum ama biri çıkıyo bana muhalefet oluyor.
Lütfen eskilerin bir bildiği varmış . sütü tatlı arttırıyor arkadaşım yiyebildiğin kadar ye maden suyuna limon sıkıp iç tatlı fazla gelirse ..
İrmik helvası yap ev baklavası ye dondurma ye içinde koruyucu ve katkı maddesi olmayan her türlü tatlıyı ye.. Sütü en hızlı artıran şeydir tatlı...
onlar çoğaltıyor ama gaz da yapıyor. bulgurdan, çiğ soğandan ya da çiğ sebzeden sonra çocuğumun çektiği gaz çok fena.Canım bulgur pilavı ye yeşillik, soğan salatası yap ye kesin faydasını görürsün dene.. İnş sütün çoğalır
onlar çoğaltıyor ama gaz da yapıyor. bulgurdan, çiğ soğandan ya da çiğ sebzeden sonra çocuğumun çektiği gaz çok fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?