Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar merhaba 2 buçuk aylık kızım var Allah bağışlarsa sezeryan ile Doğum yaptım. Sütüm zar zor indi neyse 2 hafta önceye kadar 2 meme 60cc sağıyordum gece ise göğüslerim doluyırdu bazen birinden emzirken diğeri akıyırdu. Şimdi maddi sıkıntılar olduğu için kafaya çok taktığımdan herhalde sütüm azaldı sağıyorum 10 cd bile çıkmıyor kızım huzursuz ağlıyor rezene içtim kimyon süt yoğurt etkilemiyor
Niye sürekli emzirmeyip sağıyorsunuz, sürekli sağınca azalıyor bi müddet sonra, ama emzirirken artıyor, çünkü benim göğüsümün biri emzirirken yara olduğu için sağmak zorunda kalmıştım, 2 ay sağdım süt azalmaya başladı, ama diğerini emdiği için normal geliyordu süt, yaram düzelince sağmayı bırakıp emzirdim ve normale döndü sütüm
Su için, yeşillik yiyin. Sağmak yerine emzirin. Doktora danisip emzirme sonrası biraz keçi sütü seyreltip verebilirsiniz. Sütüm yetmese ben mamadan once keçi sütü denerdim sanırım.
Su için, yeşillik yiyin. Sağmak yerine emzirin. Doktora danisip emzirme sonrası biraz keçi sütü seyreltip verebilirsiniz. Sütüm yetmese ben mamadan once keçi sütü denerdim sanırım.