Bebek Beslenmesi sütüm var ama sağarken çıkmıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yasevmin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
130
1
316
46
Bebeğim 4 aylık kilosu gayet iyi ve sadece anne sütü veriyorum. Demekki sütüm yetiyor diyorum. Ancak kraft elektrikli pompaym var onunla sağınca ancak 50cc cıkıyor. İşe başlayacagım ama endıselıyım neyı yanlıs yapıyorum nasıl bır defada 150-200cc sağıyor kadınlar. Akıl verin lütfen

Merhaba canim suan seni cok iyi anliyorm.1 yasinda bir kizim var ve hala emiyor.emerken sut bebegin kavramasiyla hemen geliyor.ama makine oyle degil.anne bebek emer emmez bir duyguya giriyor o anne brbek arasindaki duygusal bag o sutun gelmesine sebep oluyor.ben ilk el makinasi denedm o cokzordu.fakat elektroniklwe supee tavsiye ederim tek sagista 200 ml cikartiyodumsutun yetmedigini dusunursen.tahin ye bolbol ve karamalz (malt icecegi)'i öneririm

Bebeğim 4 aylık kilosu gayet iyi ve sadece anne sütü veriyorum. Demekki sütüm yetiyor diyorum. Ancak kraft elektrikli pompaym var onunla sağınca ancak 50cc cıkıyor. İşe başlayacagım ama endıselıyım neyı yanlıs yapıyorum nasıl bır defada 150-200cc sağıyor kadınlar. Akıl verin lütfen
Sutum yok yok yok......neler.yaptim.yedim.ictim 30 ml fazla olmadi acliktan uyumazdi gaz sancisida cabasi 1satten fazla memede kalirdi ve galactago denedim. bugun bebegim 10 dk emiyo uyuyo ve sutum masallah tasiyo. ayrıca ücretsiz numunede gönderiyorlar. sütü az olan, olmayan daha cok olmasını isteyen herkese tavsiye ederim.

Back
X