İki haftada 300 gr falan alıyorBebeğin kilo alımı stantard ise panik yok
Gelmeyin mahalle baskılarına bu konuyu aile hekimi ile konuşun
Sınırda aile hekimi ile konuşun durumu anlatın süt yapan besinler takviyeler alınİki haftada 300 gr falan alıyor
Teşekkürler çişini yapıyorda kakayı ilk zamanlar çok yapıyordu bu ayda nerduse hiç yapmıyor çok az az2.5 aylık ya hu,acıktıgında da emer,korktugunda da,mutlu oldugunda da velhasıl sebepsiz emer işte kokunu özler
Sütünün yetip yetmediği kaka yapmasından ,çiş yapmasından bir aydaki aldığı kilodan belli olur,kilo vermediği müddetçe problem yok,gerekirse 50 gr almış olsun bir ayda
Haftalık yada ayda ne kadr alması gerekyrSınırda aile hekimi ile konuşun durumu anlatın süt yapan besinler takviyeler alın
Bebehinizin kilo alımı güzel bence. Her istediğinde emzirin daha çok küçük,korkunca ,kendini güvende hissetmek isteyince, anne kokusunu ozleyince ,gazi olduğunda kısaca herşey de emmek ister ,daha yeni yeni keşfediyor herşeyi,size ihtiyacı var. Doktorunuz kilo alımını güzel buluyorsa hiç kimseyi dinlemeyin,İki haftada 300 gr falan alıyor
memenin dolu dolu olması süt var demek degildir.. büyük memede cok süt olur gibi birşey de söz konusu degildir. bazen bakarsın minicik 70 beden sutyen giyen kadın 3 cocuk emzierecek kadar süt cıkartır şaşarsın.İyi günler bebeğim iki buçuk aylık emziriyorum ancak çok sık emiyor normalde iki üç saatte emmesi gerekiyor benim bebeğim yarım saatte bir saatte bir emiyor sütüm yetmediği için mi anlayamıyorum yetip yetmediğini bu kadar emmesi normal mi birde çevremde herkes sütün yetmiyor bebeğin aç diyor göğüslerim hiç dolu dolu değil
Saoln inş bende emzirmek istiyorum ztn sürekli ama işte sürekli emince doymuyr mu dye şüpheleniyorum birde emdikçe sütüm yenilenmiyo artmıyo dye endişeleniyorumBebehinizin kilo alımı güzel bence. Her istediğinde emzirin daha çok küçük,korkunca ,kendini güvende hissetmek isteyince, anne kokusunu ozleyince ,gazi olduğunda kısaca herşey de emmek ister ,daha yeni yeni keşfediyor herşeyi,size ihtiyacı var. Doktorunuz kilo alımını güzel buluyorsa hiç kimseyi dinlemeyin,
Sütun az doymuyor diyenlere kulaklarınizi tikayin, doktorumuz kilosu iyi diyor ,sütüm yetiyormus diyin .
Goguslerinizin dolu dolu sert olması şart değil, herkeste öyle olcak diye birşey yok,bebeğiniz emdikce sutunuz daha da artacaktır. Hiç kafaniza takmayın bebisinizle aranızda ki bağı güçlendirmeye bakın,ne güzel emmek istiyormuş her istediğinde alın sarılın emzirin doya doya.
Allah yavrunuzu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Çok şükr kilo alıyor ağlamyrda öle sürekli ama uykusu yok emincede uyunuyor gündz hiç uyksu yok gecede geç uyuyo bu doymadğndan mıoğlum 1 buçuk yaşında 10 dakikada bir istiyor bunaldım artık.Hem daha küçük bebeğin normal bence çenesi çabuk yorulduğu için isteyebilir. Sürekli ağlıyorsa, uyumuyorsa doymuyordur. Ama uykusu iyiyse ve kilo da alıyorsa gayet duyuyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?