- 31 Mart 2016
- 272
- 331
- 33
Arkadaşlar merhaba 23 gün önce doğum yaptım.37 haftalık 2700 gram doğdu bebeğim.Emziriyorum fakat ilk haftalarda aşırı şiş ve sert olan göğsümden eser yok,sütüm var yok değil fakat bazı öğünler yetiremiyorum çocuğuma hissediyorum.Emmeye yutkunarak başlıyo sonra göğüslerim sızlıyo süt fışkırıyo 5-10saniye,sonra 2 dk daha yutkunarak emiyo sonraysa yutkunmadan boş emiyo,yani ben öyle hissediyorum.Öyle olduğunda da yatırınca uyanıyo,4-5defa emzir-yatır yapıyoruz en son yorulup uyuyo galiba.Doğduktan 15 gün sonra kontrole gittik 3100gram olmuş doktor iyi dedi ,bugün saydım şu saate kadar 5kez idrar 1kez kakasınıda yaptı fakat gönlüm tatmin olmuyor,bu çişi kakayı yaptıracak sütü nasıl üretiyorum onada şaşırıyorum.
Emziren tecrübeli anneler siz ne diyeceksiniz bu konuda,her annenin yaşadığı kaygılar bunlar biliyorum ve mamaya başlamadan 6ay sadede anne sütüyle beslemek istiyorum
Emziren tecrübeli anneler siz ne diyeceksiniz bu konuda,her annenin yaşadığı kaygılar bunlar biliyorum ve mamaya başlamadan 6ay sadede anne sütüyle beslemek istiyorum