Mrb canim benim bitane oglum var ikinciye hamileyim...bol su icmeni oneriyorum sut de icebilirsin birde bebegini emzirdikten sonra diger memeden emzir bi ondan bi ondan sonra hala doymadi isecok qz mama icir doyacaktir yanliz doymadigini drdanmi duydunMerhaba bayanlar
2 aylık bebegime formula mama vermek zorunda kalıyorum, çünkü sütüm yetmiyor, çok az geliyor.
Süt yapan yıyecek ve içecekleri çok tüketiyor olmama rağmen çoğalmıyor.
Yakında tamamen memeyi kesecek dıye endişeleniyorum.
Bana önerisi olan varmı
amin canimDrdan duymadim ama onunda haberi var mama yedirdigimden.
Ben kendim dert ediyorum, sadece anne sutuyle beslemek istiyorum ama malesef cogu zaman doymuyor mecburen ek mama veriyorum. Tesekkur ederim tavsiyeniz icin. Allah 2nci bebeginizide saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Emme bittikten hemen sonra aglamaya basliyordu ve araniyordu. Bakiyordum gogsumde sut kalmamis. Sonra artik mama vermeye basladimamin canim
Canm doymadigini nerden anladin hani ne gibi belirtiler
Doymadigini biliyorum cunku surekli araniyor.doymadigini nerden biliyorsun ?
KAKASI nasil civik kati ne renkde ?
kilo alimi nasil
her aglamasi acikdigi için olmayabilir, gazi olabilir, çok giydirmisindir sicakan rahatsiz olabilir, çok yedirirsen hazimsizlik yapar karin agridir kii bu gazdan daha beter bi sancidir .. emme istegini gidermek istiyodur illa bisey yemek zorunda deil emzik kullanilabilir ..
cok tesekkur ederim guzel tavsiyeleriniz icin. Onceleri cok uzuluyordum sutum yetmiyor diye ama kesinlikle sutum gelmeyecek demiyorum hep gelecek diyorum. Gelmesi icin elimden geleni yapiyorum.canım benim, bende 2-3 ay öyleydim.emzirmeyi hiç bırakma bebek emdikçe gelecektir.başka biberona ya da mamaya alıştırırsan belli bir süre sonra memeyi bırakır.öncelikle kendini rahat tut.dert etme her şey olacağına varır.bebeğinle yalnız kal, sürekli ilgilen anne bebek arasındaki bağ sütün artmasını sağlıyormuş.Ama şunu da söyliyeyim kardeşimin sütü çok boldu 2 ay emzirdi fakat bebişimiz doymuyordu.kiloda alamıyordu.mecburen devam sütüne başladılar.kendini üzme elinden geleni yap sadece.inşallah sütün dolup taşar, bebişin tosuncuk gibi olur.
kakasi hem civik hem nasil kati oluyor anlayamadim , oncekine gore mi kati dmek istedinDoymadigini biliyorum cunku surekli araniyor.
Kakasi civik. Onceleri koyu sari gibiydi, simdilerde daha koyu ve daha kati.
Kilo alimi normal.
Emzik kullaniyor
Evet oncekine gore daha kati ve daha koyu renkli demek istedim. Biraz karisik yazmisim pardon:)kakasi hem civik hem nasil kati oluyor anlayamadim , oncekine gore mi kati dmek istedin
çocuk aç kaldiginda bilye gibi top top kaka yapar, kilo alimi az olur
illede verceksen mamayi once emzir memeyi bo$altsin sonra mama ver, direk ögün oalrak mama verirsen fazla ileri gideemzsin sutun azalir ve çocuk hiç almamamya baslar memeyi
merhaba arkadaşım.aslında bır doktora danışsan daha ıyı olur.jıko alımı ıyıyse bence sutun yetıyor demektır.oncelıkle sen ıyıce emzır arkasından az ver o zaman mamayı.benımde sutum yetmıyordu ama bızımkı yeterlı kıloyu alamamıştı doktor başlatmıştı mamaya.benı emmek ıstemezdı korkardım bırakacak dıye ama emmedımı sağar verırdım.bır şekılde devamlılığı sağladık.oğlum 17 aylık ve hala emıyor.Merhaba bayanlar
2 aylık bebegime formula mama vermek zorunda kalıyorum, çünkü sütüm yetmiyor, çok az geliyor.
Süt yapan yıyecek ve içecekleri çok tüketiyor olmama rağmen çoğalmıyor.
Yakında tamamen memeyi kesecek dıye endişeleniyorum.
Bana önerisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?