Dayanacak gücüm kalmadı.O kadar canım sıkkınki ne yapacağımı bilemiyorum.Bebeğimin aylık kilo alımı 1.5 kg mı buluyor.Doktorumuz mamayı bırakmamızı önerse de bu olmuyor.Bebeğim tam tamına 82 günlük.Yani şurdan 10 gün sonra 3.ayımız bitecek.Baştan beri mama takviyesi yapıyorum.Ya da şöyle diyeyim yapmak zorunda kaldım.Çünkü beni emerken belli bi yerden sonra bebeğim kafasını sağa sola çevirip kendini geriye atıp ağlamaya başlıyor.Gazımı var acaba diye kaldırıp gazını çıkartıp tekrar emziriyorum ama tekrar aynı şey oluyor.Sonra mama verince susuyor.Mamayı ihtiyacından az veriyordum beni sık sık emsin sütüm artsın diye ama bu seferde çocuk hep ağlayan uyumayan mızmız bir çocuk oldu.Sütümü sağdığımda 90ml süt geliyordu ancak artık 60ml anca geliyorcsanırım sitresimden üzüntümden.Kuzum emiyor bir buçuk saat anca geçiyor yine acıkıyor bu sefer süt göğsüme dolnadığı için doymuyor bi 90lık mama veriyorum.Sonra 2 saat geçiyor yine acıkıyor.Nerdeyse günde 7, 8 kere 90lık nana takviye ediyorum.Sütüm artsın diye rherşeyi yaptım olmadı.En son bi reflü ilacı varmış molitillium diye onu kullanacaktım ama eczacı önermedi.Artık ne yapacağımı bilmiyorummm.ÇOK MORALİM BOZUK...ÇOK DÜZENSİZ BİR HAYATIM VAR HER DK ÇOCUKLA GEÇİYOR HİÇ BİRŞEY YAPAMIYORUM.rkadaşımın aynı aylık bebeği 3 saatte bir acıkıyormuş ben neyi yanlış yapıyorum.Eczacım bu kadar mama verirsen obez edersin çocuğu dedi.Sanki ben mama vermeyi istiyormuyum istemiyorum vicdan azabından ölücem.Hani emzirdikçe süt artardı.3 aydır bıktım çabalamaktan((((((( YARDIIIIMMMMMMMMMMM.....
Öncelikle sakin ol stres yapma benimde 4 ay 20 günlük bebeğim var ilk 10 gün gelmedi sütüm sonra mama takviyeli 40 gün devam ettik. Sütüm iyiydi ama sürekli laktamiller rezene humana bol su alıyodum 3.aydan sonra geceleri kalkmamaya başladı ben de uyuysun diye ellemedim işime geliyodu emmediği için de azaldı bir ayda 400 g alınca ben kahroldum hemşire yetmiyor sütün dedi aksam yatmadan önce cekiyo cekiyo gelmıyo sinirleniyo nasıl mahcup hissediyom kendimi neyse tekrar çalışmalara başladım arttı sükür. Öncelikle sakin ol bi şişe edin kendine akşama kadar en az 3lt su düzenli yemek ye humana kuru incir kuru dut helva ve özellikle kuru börülce yemeği kesinlikle sütün artacak hiç merak etme sabırlı ol arkadasıminsan bi çıkmaza düşüyo ozaman daha da azalıyo.Dayanacak gücüm kalmadı.O kadar canım sıkkınki ne yapacağımı bilemiyorum.Bebeğimin aylık kilo alımı 1.5 kg mı buluyor.Doktorumuz mamayı bırakmamızı önerse de bu olmuyor.Bebeğim tam tamına 82 günlük.Yani şurdan 10 gün sonra 3.ayımız bitecek.Baştan beri mama takviyesi yapıyorum.Ya da şöyle diyeyim yapmak zorunda kaldım.Çünkü beni emerken belli bi yerden sonra bebeğim kafasını sağa sola çevirip kendini geriye atıp ağlamaya başlıyor.Gazımı var acaba diye kaldırıp gazını çıkartıp tekrar emziriyorum ama tekrar aynı şey oluyor.Sonra mama verince susuyor.Mamayı ihtiyacından az veriyordum beni sık sık emsin sütüm artsın diye ama bu seferde çocuk hep ağlayan uyumayan mızmız bir çocuk oldu.Sütümü sağdığımda 90ml süt geliyordu ancak artık 60ml anca geliyorcsanırım sitresimden üzüntümden.Kuzum emiyor bir buçuk saat anca geçiyor yine acıkıyor bu sefer süt göğsüme dolnadığı için doymuyor bi 90lık mama veriyorum.Sonra 2 saat geçiyor yine acıkıyor.Nerdeyse günde 7, 8 kere 90lık nana takviye ediyorum.Sütüm artsın diye rherşeyi yaptım olmadı.En son bi reflü ilacı varmış molitillium diye onu kullanacaktım ama eczacı önermedi.Artık ne yapacağımı bilmiyorummm.ÇOK MORALİM BOZUK...ÇOK DÜZENSİZ BİR HAYATIM VAR HER DK ÇOCUKLA GEÇİYOR HİÇ BİRŞEY YAPAMIYORUM.rkadaşımın aynı aylık bebeği 3 saatte bir acıkıyormuş ben neyi yanlış yapıyorum.Eczacım bu kadar mama verirsen obez edersin çocuğu dedi.Sanki ben mama vermeyi istiyormuyum istemiyorum vicdan azabından ölücem.Hani emzirdikçe süt artardı.3 aydır bıktım çabalamaktan((((((( YARDIIIIMMMMMMMMMMM.....
60 ml yada 90ml süt yetmiyor bebeğime.Mama kutusunda bile 3 aylık bebek için 150ml mama diyor.
Dayanacak gücüm kalmadı.O kadar canım sıkkınki ne yapacağımı bilemiyorum.Bebeğimin aylık kilo alımı 1.5 kg mı buluyor.Doktorumuz mamayı bırakmamızı önerse de bu olmuyor.Bebeğim tam tamına 82 günlük.Yani şurdan 10 gün sonra 3.ayımız bitecek.Baştan beri mama takviyesi yapıyorum.Ya da şöyle diyeyim yapmak zorunda kaldım.Çünkü beni emerken belli bi yerden sonra bebeğim kafasını sağa sola çevirip kendini geriye atıp ağlamaya başlıyor.Gazımı var acaba diye kaldırıp gazını çıkartıp tekrar emziriyorum ama tekrar aynı şey oluyor.Sonra mama verince susuyor.Mamayı ihtiyacından az veriyordum beni sık sık emsin sütüm artsın diye ama bu seferde çocuk hep ağlayan uyumayan mızmız bir çocuk oldu.Sütümü sağdığımda 90ml süt geliyordu ancak artık 60ml anca geliyorcsanırım sitresimden üzüntümden.Kuzum emiyor bir buçuk saat anca geçiyor yine acıkıyor bu sefer süt göğsüme dolnadığı için doymuyor bi 90lık mama veriyorum.Sonra 2 saat geçiyor yine acıkıyor.Nerdeyse günde 7, 8 kere 90lık nana takviye ediyorum.Sütüm artsın diye rherşeyi yaptım olmadı.En son bi reflü ilacı varmış molitillium diye onu kullanacaktım ama eczacı önermedi.Artık ne yapacağımı bilmiyorummm.ÇOK MORALİM BOZUK...ÇOK DÜZENSİZ BİR HAYATIM VAR HER DK ÇOCUKLA GEÇİYOR HİÇ BİRŞEY YAPAMIYORUM.rkadaşımın aynı aylık bebeği 3 saatte bir acıkıyormuş ben neyi yanlış yapıyorum.Eczacım bu kadar mama verirsen obez edersin çocuğu dedi.Sanki ben mama vermeyi istiyormuyum istemiyorum vicdan azabından ölücem.Hani emzirdikçe süt artardı.3 aydır bıktım çabalamaktan((((((( YARDIIIIMMMMMMMMMMM.....
60 ml yada 90ml süt yetmiyor bebeğime.Mama kutusunda bile 3 aylık bebek için 150ml mama diyor.
Öncelikle sakin ol stres yapma benimde 4 ay 20 günlük bebeğim var ilk 10 gün gelmedi sütüm sonra mama takviyeli 40 gün devam ettik. Sütüm iyiydi ama sürekli laktamiller rezene humana bol su alıyodum 3.aydan sonra geceleri kalkmamaya başladı ben de uyuysun diye ellemedim işime geliyodu emmediği için de azaldı bir ayda 400 g alınca ben kahroldum hemşire yetmiyor sütün dedi aksam yatmadan önce cekiyo cekiyo gelmıyo sinirleniyo nasıl mahcup hissediyom kendimi neyse tekrar çalışmalara başladım arttı sükür. Öncelikle sakin ol bi şişe edin kendine akşama kadar en az 3lt su düzenli yemek ye humana kuru incir kuru dut helva ve özellikle kuru börülce yemeği kesinlikle sütün artacak hiç merak etme sabırlı ol arkadasıminsan bi çıkmaza düşüyo ozaman daha da azalıyo.
Motilium ise yariyor. Ilk hafta gunde uc kere sonra iki en son bir olmak uzere uc haftalik kullandim. Farketti baya ama sagma ve emzirmeye yuklenmezseniz yine eski haline doner. Aglamasi mizmizlamasi baska nedenlerden de olabilir.
Niye en bastan beri mama verdigniianlamadım sütün yetmedigini nerden anladın sütünü sık sık sagmalıısn günde 2.5 3 lt su ic arkadasım l
Sabaha karsi 2-5 arasi emzirme yada sagma da cok etkili. Sut hormonlari bu saatlerde enyuksek seviyede salgil iyormus. Doktorum soylemisti. Bu saatlerde emzirip arkasindan sagip bosaltmanizi tavsiye ederim. Uyku ve dinlenmenizi de ihmal etmeyin
Hastanede ilk gün sütüm geldi anca bebeğim emmesine rağmen bütün gece avaz avaz ağlayınca mama verdiler sütüm yetmediği için ki bebeği mamadan sonra uyudu.O günden beri bebeğim emiyor emiyor sğt bitince ağlıyor sakinleştiremiyorum.
Eczacı kadın ilscın bebek üzerindeki etkisi bilinmiyor bence böyle birtehlikeye atma bebeği demişti siz doktora sordunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?