Sütümü nasıl çoğaltırım

Moonlife01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
9
3
36
32
Merhaba arkadaşlar 3 aylık bebeğim var gündüzleri hiç emmiyor geceleri uykulu olduğu için emiyor geri kalan zamanları mama ile geçiriyoruz göğsümü sıkınca süt geliyor ama yarım saatlik sağım yapıyorum çıkan anca 10 cc anlam veremiyorum lütfen yardımcı olun sütümü nasıl artırabilirim

Bol su çok bol su, yeşillik, tahin, kuru yemiş, bulgur, meyve iyi geliyor, ekstra da süt arttırmak için çaylar falan var bı arastirabilirsin

Son düzenleme:
Gündüz emmedigi zamnda sağım yapmalisiniz sanki bebek emiyor gibi sadece gece emmesinde süt olmazki . Birde biberon kullanımında dolayı gecede emzik niyetine emiyordur aktif emmesi zor. Siz sanki bebek emiyor gibi 3 saatte bir sağım yapın gece gündüz artar ozman.

Gündüz emmedigi zamnda sağım yapmalisiniz sanki bebek emiyor gibi sadece gece emmesinde süt olmazki . Birde biberon kullanımında dolayı gecede emzik niyetine emiyordur aktif emmesi zor. Siz sanki bebek emiyor gibi 3 saatte bir sağım yapın gece gündüz artar ozman.
Bu yoruma katılıyorum gündüz 3 saatte bir gece de bebek emmeyi bitirdikten sonra sağım yapın. Ayrıca bebek bir memeyi emerken diğer memeyi sağın. Bende bestlak damla çok işe yaradı onu deneyebilirsiniz. Tahin çok etkili sevmiyorsanız tahin helvası olarak tüketebilirsiniz. Su en az 3 litre için. Son olarak komposto yapabilirsiniz hem sıvı alırsınız hem de dut incir eklerseniz onlar da arttırıyor. Yine de bence en etkilisi
1-sağım yapmak ya da sık emzirmek
2-en az 3 litre su içmek
3-bestlak damla
Bu 3 ünü uygulamanız bile yeterli olacaktır diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar 3 aylık bebeğim var gündüzleri hiç emmiyor geceleri uykulu olduğu için emiyor geri kalan zamanları mama ile geçiriyoruz göğsümü sıkınca süt geliyor ama yarım saatlik sağım yapıyorum çıkan anca 10 cc anlam veremiyorum lütfen yardımcı olun sütümü nasıl artırabilirim
Emzirerek ve sagim yaparak sutunuzu arttirabilirsiniz sadece

Emmedigi zamanlarda mutlaka sağıma devam edin. Bol su için sütüm bol bol diye geçirin aklınızdan dile getirin. Süt hipofiz bezinden salgılanıyor beyne ne kadar olumlu cümle o kadar doğru.
( 0 meme ucuyla ağrısız acısız 30 ay emzirdim tabi sonradan çıktı uç 🤭)

Evet biberona alışmış üstünüzde azalmış bu yüzden emzirme danışmanına hiç gittiniz mi hiç.

Back
X