Teşekkürler... Duymuştum sezeryanda ilk zamanlar sütün olmuyor diye. Hastanede birşey veriyorlarmış sanırım bebeğe.
Arkadaşlar ben 35. haftamdayım. Bilmediğimden soruyorum doğumdan sonra sütünüzün daha iyi gelmesi için şimdiden aldığınız önlemler var mı?
Kİmi arkadaşlarım bitki çayları içmeye başlamıştı, ama ben kasılma falan yapr diye cesaret edemiyorum böyle şeylere. Doğumdan sonra ilgilensem bu konuyla daha iyi değil mi? CADIARZUa.s
Bu konunun konuşulduğu başka bir başlık varsa orayada yönlendirebilrsiniz beni.Ben bulamadım da.
Tv de Ender Saraçoğlu sütü olması isteynlerin bol sıvı tüketmesi gerektiğini söylemişti, Komposto, çorba, meyve suları, bitki çayları, o dediğiz çaylar, sarımsak, soğan, baklagiller bunlar hep süt yapıyor ayrca doğuma yakın hurma, kayısı felan da iyi geliyormuş. Genel kanı baklagillerinde sütle bebeğe geçeceği ve gaz sancısı yapacağıdır ama onunda çok kesinlik kazanmamış birşey olduğu da söylendi...
:)bebeğin 20günlük olunca bu kanının kesinliğini kendin test etmiş oluyorsun.20güne kadar sorun yok,sonrasında gaz problemi başlıyor.ben kısır yapıp yemiştim,ertesi gün doktora gittim bu çocuğa ne oluyor diye.doktor hemen çiğ soğan bulgur yada mercimek mi yedin dedi.çok gazı olmuş.mercimek çorbası içtiğimdede aynısı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?