Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deneyelim bakalım belki olur faydası bu ay aşılama yaptırdık tutmadı hazirana kadar ilgilenmeyim diyorum duramıyorumbenim adetim biteli 2gün oldu ama yinede yapsam olur heralde bide yakı yapıştırdım dün onlada hamile kalanlar olmuş nerden ne arayacağmızı şaşırdık..
Ay canım sorarsan çok ii olur. Gerçi yoğun bi akıntı değildi azdı ama beni pembe olması düşündürdü. Bi de bel ve kasık ağrısı. Bunuda sorar mısın canım olmuş mu böyle bişey?
canım anneme sordum.akıntı normal diyor.rengini hatırlayamadı ama sütün buharına daha oturur oturmaz akıntı başlıyormuş.bir süre devam ediyormuş.bir de bu sütün buharına otururken etrafınızı battaniye ile sarmanız gerekiyormuş.süt hemen soğumasın ve buharı da iyice size yarasın diye.öyleki boncuk boncuk ter atmanız gerekiyormuş.sonrasında da kendinizi çok sızak tutmalıymıuşsınız.bi kaç kat kıyafet.çorap,patik vs.
Rabbim hepimize şifa ihsan etsin inşallah.(amin)
Çok sağol canım yaa Allah razı olsun. Akıntım çok değil bi de dün yumurtalıklarım ağrıdı. sanki yumurtlama dönemi gibi. Bi de afedersin akıntım beyaz ve jel kıvamında. Umarım faydası olduğu için böyledir... Ben bir gün süt maydonoz birgün de su kırtkilit otu kaynatıp oturuyorum. Su çok sıcak oluyo ama süt o kadar olmuyo hiç kalkmadan oturabiliyorum. Umarım faydasını görürüz canım.
deneyelim bakalım belki olur faydası bu ay aşılama yaptırdık tutmadı hazirana kadar ilgilenmeyim diyorum duramıyorumbenim adetim biteli 2gün oldu ama yinede yapsam olur heralde bide yakı yapıştırdım dün onlada hamile kalanlar olmuş nerden ne arayacağmızı şaşırdık..
canım anneme sordum.akıntı normal diyor.rengini hatırlayamadı ama sütün buharına daha oturur oturmaz akıntı başlıyormuş.bir süre devam ediyormuş.bir de bu sütün buharına otururken etrafınızı battaniye ile sarmanız gerekiyormuş.süt hemen soğumasın ve buharı da iyice size yarasın diye.öyleki boncuk boncuk ter atmanız gerekiyormuş.sonrasında da kendinizi çok sızak tutmalıymıuşsınız.bi kaç kat kıyafet.çorap,patik vs.
Rabbim hepimize şifa ihsan etsin inşallah.(amin)
evet bende oturdum süt maydanoz kaynatıp oturdum civan perçemi kaynatıp oturdum tüplerim tıkalıydı normal hamıle kalamazzın dedi doktor kürleri denedıkten sonra ve Allahın izniyle hamıle kaldım
canım yakıyı ben de duydum ama korktum yapmadım hiç ne işe yarıyor nasıl ve kaç gün yapıştırıyosun biliyomusun sen.
canım bişey sormak istiyorum süt ve maydonoz buharını ben de duydum hatta görümcem demişti burda bir ablamızın 5 sene çocuğu olmamız maydonoz buharına oturmuş hamile kalmış şimdi kızı 20 yaşında.
ama ben bişeyi merak ettim sütü kaynatıp leğene koydum diyelim çok sıcak olmuyor mu popişiniz yanmıyormu :) buharında çömelerek durmak da işe yaramaz mı acaba.süt oturulacak sıcaklığa gelince oturulur belki ama öteki türlü ben yanan insanlar tanıyorum.sonuçta faydalı olan buharı değil mi çömelerek sıcaklığı oraya vermek de yeterli gelmez mi acaba?
hala buralarda mısın canım konuşalımarkadaşlar hamile kalmak için sütün buharına oturmk diye birşe varmış yardım edin
nasıl yaptın canım anlatır mısın yapmak istiyorım daevet canım var ben yaptım ve ne hikmetse o ay hamile kaldım tamamen tesadüf de olabilir... 2 kilo sütü kaynatıp banyodan uygun bir kaba boşaltıyosun sonra soyunup buhara oturuyosun hamile kalmaya yardım ediyomuş ama adetten sonraki 10 gün içinde yap bence sonlara doğru gebelik şansını azaltabilir
bende öyle bir hekime gittim bana da düzeldi dedi bakalım bu ay denicez inşaallah olurbenmde eltim denedi onu.rahim temizleniyormuş.baya adet gibi kan gelmiş.bakalım hamile kalcakmı.bide köy ebesine gitmiş rahmin ağzı dönük demiş karnını ellemiş döndürmüş bilmem ne etmiş.veeee hamile kalmış .ama ne yazıkkı düşürmüş sonra.şimdi 5 sene ustune yine gitti o ebeye bakalm belkide hamile :)
canım günde 2 kez yarımşar saat 3 gün tekrarla bencebenimde kanallardan biri tıkalı.
bende bu ay adet bitiminden sonra süt buharına oturdum ama sadce iki kere yaptım.
inşallah faydasını görürüz.
çok sıcak olmasın ya zarar verir içineÇok sağol canım yaa Allah razı olsun. Akıntım çok değil bi de dün yumurtalıklarım ağrıdı. sanki yumurtlama dönemi gibi. Bi de afedersin akıntım beyaz ve jel kıvamında. Umarım faydası olduğu için böyledir... Ben bir gün süt maydonoz birgün de su kırtkilit otu kaynatıp oturuyorum. Su çok sıcak oluyo ama süt o kadar olmuyo hiç kalkmadan oturabiliyorum. Umarım faydasını görürüz canım.
umutsuz dikkat et bence çünkü bu buhar bazen damarlarda büzüşüklük yapabiliyor diye duymuştum çok sıcak ta iyi bişey değil ben şimdi soğan kürü yapıyorum rabbim hepimize nasib etsin..Mrb arkadaşlar bende bu site de okuyunca uygulamak istedim. Benimde bir kanalım kapalı dr.um normal yolla olur ama zor dedi. Bende bu süt maydonoz buharını deniyim istedim. Adetim p.tesi bitti ve ben salı günü başladım yani 3 gündür uyguluyorum. 2 gündür belim ve kasıklarımda adet olacakmışım gibi sancım var ve az önce tuvalette gördüm çok açık pembe akıntım olmuş. Neden oldu anlamadım. Bu normal bişey mi? ii yönde bi gelişme mi kötü yönde mi? Sizde de oldu mu böyle bişey? Hayır kaş yapıyım derken göz çıkarmıyım da...
inşallahh olurrrr herseyide ilaca baglamamk lazımbende öyle bir hekime gittim bana da düzeldi dedi bakalım bu ay denicez inşaallah olur
Merhaba Can'ım , Nasıl yaptın bu kürlerievet bende oturdum süt maydanoz kaynatıp oturdum civan perçemi kaynatıp oturdum tüplerim tıkalıydı normal hamıle kalamazzın dedi doktor kürleri denedıkten sonra ve Allahın izniyle hamıle kaldım