- Konu Sahibi masal_prensesi2011
-
Arkadaşlar merhaba;
Bugun kızım 13 günlük ..
2. doktor muaynesine gittik 7 günde 20 grm almış...
Doktorumuz rejim mi yapıyorsun diye sordu??
İnanılmaz üzüldüm =(
Dedim alakası yok öyle şey yaparmıyım dedim..
OOFF İÇİME DERT OLDUUUUU...
şimdi araştırıyorum büyük ihtimal sütüm kalitesiz... bide çok iyi beslenmiyorum sanırım... sütün kalitesini arttıracak çok bişey yemiyorum...
tecrübeli arkadaşlardan konu hakkında yardım rica edecektim.. =(
Merhaba masal prensesi valla ben çok tecrübeli değilim ama 29 günlük bi bebişim var sağol bizimkiler sayesinde kusucam ben sana kalite arttırdığını bildiklerimi yazayım öncelikle günde 3lt.ye yakın su ve sulu şeyler iç komposto bitki çayları yayada humana süt yapıcı çay var onu iç + Haşlama et kemik suyu bunlarda hem senin hem bebişin gelişimi için iyi + Ceviz badem hurma kuru incir bunlarıda gün içinde tüket kalite arttırıyomuş + Bide hamileyken kullandığım demir ilacını kullanmaya devam etmemi söylediler oda süt kalitesini arttırıyomuş + En son götürdüğüm çocuk doktoru bana şerbetli tatlı ye dedi baklava filan işte şerbetli olan herşey bunlarda süt yapıyomuş, hazır helva pekmez tahin bunlarda süt yapıyo düşün benim günlük olarak tükettiklerim bunlar ve en son gittiğimde doktora bebişim 3.600 3.800 arası olması gerekirken bebiş 4.090 gr.dı düşün artık dene bak bunları mutlaka faydasını görürsün
Bunların dışında bide eşim akşam geldikçe bişiler tıkıştırıyo ağzıma düşünün halimi :)))) Obez olcam yakında..... Allah kolaylık versin öpüyorum
hemen yazdıklarını uygulamaya koyucam.. sütüm yeterli ama çok sulu yani yağlı değil diyorlar...
doyuramıyorum((
ooff offf
slm kızlar benım bebegımde 2 aylık 5280 gram. doktor zayıf oldugunu soyldı cok uzuldum. helva ve sogan yıyorum sutum yeıyor ama sanırımkalıtesı yok. dedıklerını bende uyguluycam canım. gercı yemk yemeye fırsat bulamıyorum ama ...
her anne bebeğine uygun süt üretir arkadaşlar, kalitesiz süt diye bir şey yok. miktarı da kafaya takmamaya bağlı. sütüm yok mu, az mı dediğin an varsa da az geliyor.
masalprensesi, bebeğin çok küçük, çenesi güçlü değil o yüzden saat başı emmek istiyor, hele kırkı çıksın her şey daha kolay olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?