Sütün yaramıyor ac bakiyim

flzd3406

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
87
42
3
37
Mrb kizlar biraz canim skildi burdan icimi dokmek istedim .4,5 aylik bi kizim var kilo alimi sinirda , esimin anneannesi bebek görmeye geldi soyledikleri aynen şöyle ; bu cocuk gelismemis , sütün yaramamis göğüslerin küçük sütün yoktur ac bakayim...yok x`in çocuğu çok kilolu iki göğsünude emziriyor vs vsss ...

Takmayın inanın cevap vermeyin
Evladınız sizin parçanız, ne demek bakamıyorsun falan.
Doktora danışırsın belki ek mama verir , herkesin göğsü dört dörtlük değil
Nice iri göğüslü kadınlar var ki sütleri olmuyor
Bunu söyleyen cahilce söylemiş küçüklükle büyüklükle alakası yok bunun canım. İçini ferah tut.

Eski cahil ve üstüne yaşlı kadın .
Ufak ufak laf söyle geç.
Takma kafana anlatamazsın ona laf.

Aç bakayım:) memenin görüntüsünden sütün kalitesini anlıyor sanki inek sağacak:) teyzecim anne sütündeki antilorları vs vs saysak ağzın açık kalacak daha besleyici ve değerli bir şey yok o bebek için ama sen yaramadı diyorsan o başka tabi:)
Canını sıkma arkadaşım eskiler böyle düzeltemezsin onları inanmışlar bir kere. Ayrıca iki bebeğin kilosunu karşılaştırmak kulakla burnu kariılaştırmak gibi. Bebeğinde gelişim sıkıntısı görürse doktor müdehale eder zaten. Böyle yorumlara gül geç.

Mrb kizlar biraz canim skildi burdan icimi dokmek istedim .4,5 aylik bi kizim var kilo alimi sinirda , esimin anneannesi bebek görmeye geldi soyledikleri aynen şöyle ; bu cocuk gelismemis , sütün yaramamis göğüslerin küçük sütün yoktur ac bakayim...yok x`in çocuğu çok kilolu iki göğsünude emziriyor vs vsss ...

Sabah sabah okuduğum 2.süt konusu
Ya bunlar kafayı bayağı dağıtmış
Benim gögüslerimde küçücüktü ne alaka ama sütüm akıyordu elhamdülllah nasıl değerlendirme yapıyorlar bu eski kafalılar anlamam.Aç bir göreyim ne ya !!!!

Açıp görünce sütün kalitesi mi değişecekmiş? Ya da miktarı mı artacakmış? Densiz cadaloz :63:
Takma sen Canım onları... Tıka kulaklarını o tip enerji sömürücülere..:KK11:

Seni bilmem de ben bizim ailelerin yaşlılarıyla konuşmada çok yırtığımdır, sen de yırtık ol ortam müsaitse :)

Yaşlı kadın ilahi ya :)
Kendi memelerindeki son süt damlası da süt tozuna dönüşmüş, hala daha emziren kadına bulaşma derdinde.

Ya bayılıyorum ben ama bu anneannelere babaannelere çok komik oluyorlar.
"Anneanne sen bırak sütü, onu biz düşünürüz, sen torununun çocuğunu görebildiğine şükret bak ne kadar şanslısın" de. Konu değişir :)

Can sıkmaya değmez önem. Yaşlı başlı kadın ne dediğini bilmiyo belli. Hee de geç

Memenin boyutuyla sütün ne alakası var ya. Benim dümdüz göğüslü arkadaşımın (abartmıyorum bildiğin erkek gibi dümdüz) doğumdan sonra göğüsleri hafif kabarır gibi oldu. 2 sene şırıl şırıl emzirdi çocuğu. Ne cehalet ya. Ayrıca bakınca ne görecek? Bir daha doktora gidince falan röntgen çektirmeyin. Anneanne baksın o görüyormuş zaten.

Benim esimin babaannesi de sagip koydugum sütü incelemis bi de tadina bakmisti boggggg
Yasli ve cahil insanlar bunlar ya dert etmeye degmez.

Aç aç da süt kanallarını mı yarıp açıcan anlamadım ki :)
Göğüs küçüklüğünden süt tahmini iyiymiş teyzede.

Boş ver takma bol bol emzir sen su iç et ye iyi beslen

Onlara da he de geç

Dayımın Kv si derdi şişman olup da ne olacak kasaba et borcunuz mu var diye çok beğenmiştim

Benim oğlum da zayıf yapısı bu iki yaş küçüklerle aynı kiloda ama boyu da uzun ve sağlıklı evet kemikleri sayılıyor ama sağlıklı ve yeterli

Takma he de geç sen o bebeğin annesinin ve ona yetersin

Back
X