Sütün yaramıyor ac bakiyim

Ilk bebeğimde çok kararlı idim anne sütünden başka şey vermicem diye ilk hafta sarılık ettim bebeği sınırdan döndük az kalsın hastaneye alıyorlardi
Sonra gene devam ettim illa beni emecek diye ama sütüm yetersizdi bebek elimde eriyordu gecelerce ağladı ben kulaklarımi tıkadim
Sonra ilkokula bile gitmemiş kayinvalidemle ilkokul mezunu gorumcem devreye girdi
Bu çocuk doymuyor dediler ek bişeyler versek dediler önce dinlemedim üniversite mezunuyum ya onlar mı bilecekti ben mi bilecektim !!!
Sonra benden habersiz vermişler ek bişeyler bebeğim ilk defa deliksiz uyuduğunda insanlığımdan utandım hâlâ daha oğlumu aç bıraktığım gecelerin vicdan azabıni çekiyorum
Size söylenen çok ayıp olmuş gerçekten çok kaba bi yaklaşım ama şu doymama meselesine biraz kulak verebiliriz biz yeni anneler büyükler bazen patavatsizlik yapsalar da tek düşündükleri torunları bunu unutmayalım

bebeğinin kilo almasının Sebebi ney bilemem ama süt sıkıntısı yaşıyorsan eczaneden promalt al büyükleri de duymazdan gel sen taktıkça sütün daha da azalır

Mrb kizlar biraz canim skildi burdan icimi dokmek istedim .4,5 aylik bi kizim var kilo alimi sinirda , esimin anneannesi bebek görmeye geldi soyledikleri aynen şöyle ; bu cocuk gelismemis , sütün yaramamis göğüslerin küçük sütün yoktur ac bakayim...yok x`in çocuğu çok kilolu iki göğsünude emziriyor vs vsss ...
Tatlım bunu malesef hepsi yapıyor özellikle yaşlılar zaten lohusalık stresi süt yok onun stresi bide onlarda konuşunca sinir oluyor insan takma sen çünkü sen üzülürsen olan sütte gider madem çok zayıf kilo almıyormuş doktor zaten söler ve mamayla destekler

ay bu millet ne gerizekalı yaaaa. yaşına başına bakmadan ağzına yüzüne saydırası gelir insanın.

doktor bilmiyo anası bilmiyo da sen biliyosun bi tek heee.

allah kolaylık versin ya. söyleyin sizde doktor normal diyo deyin.

eee o da doğurmuş büyütmüş ya doktora ne gerek var o bilecek tabi

aşk olsun

cahil, cahil , cahil...
yorma kafanı
Ne cahili kadin kac yasindadir.80 yasinda olsa senden yarim asir fazla yasamistir.insanlar hergun birseyler ogreniyor.yasli insanlarin yasanmisligi var.
Basindan gecmistir,bir arkadasinin basina gelmistir.
Koca kari ilaclari var (simdilerde alternatif tip deniyor) onlar bu ilaclarla buyumusler.kadin belki gogsunun tipinden anlar ne bileyim.
80 yasindaki kadin napcak senin memelerini sapik filan diyorlar.

Ay amaan salla yahu. Millete bakma seen. 6aydan sonra ek gidayla takviye yaparsın allah sağlık versinde zayıf olsun

Mrb kizlar biraz canim skildi burdan icimi dokmek istedim .4,5 aylik bi kizim var kilo alimi sinirda , esimin anneannesi bebek görmeye geldi soyledikleri aynen şöyle ; bu cocuk gelismemis , sütün yaramamis göğüslerin küçük sütün yoktur ac bakayim...yok x`in çocuğu çok kilolu iki göğsünude emziriyor vs vsss ...
İyi bu çocuk olmamış sen bunu tam doğuramamışsın diyip başka taraflarını açtırmaya kalkmamış. Bazen yaşlı insanların sırf yaşlarının ardına sığınarak herşeyi yapabileceklerini ve herşeyi söyleyebileceklerini sanma kapasiteleri beni ciddi uyuz ediyor ya neyse... Takma kafana boşver...

amannn takma kafana bende bebekken çok zayıfmışım ,annemde tombulmuş hep sen yemişsin bebek yememiş sütün yaramıyor vs. diyorlarmış basmış mamayı zaten 5 aylıkken tekrar hamile kalmış,millet yemiy dedikçe yiceksin diye kaşıkla tepmişte tepmiş ,şimdi maaşallah katana gibiyim kendimi bildim bileli fazla kilo sorunum var ,annem üzgün hep benim yüzümden diyor,sakın bebeine yüklenme he he de geç benim mesajımı dikkate al canım lütfen.

bir çocuk doğuruyorsun burnundan getiriyorlar. kimseye yorum yaptırmamaya çalış bence. laflarını ağızlarına tık.

Affffffffffffffff ALLAHIM Affffffffffffffffffffffffffff.... Cahil insanlarla uğraşmak çoook zor. ALLAHım sen bizi cahillerle karşı karşıya getirmee !! bizde de var bi kaç tane. Bunlar böyle yeryüzünde gelinleri çıldırtmak için yaşam sürerler :@

Amaan eşin anneannesi... eski insan, eski kafa, eski inanışlar... yaşlı başlı insanlarla tartışmayın. He deyip geçin.

Sen çok biliyorsun yaşından başın olmasa ben sana gosterirdim diye bu korkutsaydin.süt yaramiyomus hadi ya.takma cahillik onlarınki. Internette sutun kalitesini ve yagini artiran bilgiler var.onlardan bol bol ye.kuru uzum incir kayısı et balık yumurta yeşillik yeşil sebzeler antep fıstığı badem fındık ceviz..çok biliyosa bunları alsin sende ye.

yav kadın almış yaşını başını senden en az 30 yaş büyüktür onun lafına mı bakırsun Allahsen he he de geç Ses çıkarmaman senin olgunluğun asilliğindir.Yani okuyorum burda laf sok falan diye niye laf sokasın sonra adın saygısza çıkar gül geç kardeşim gül geç.Hemen de kavga meyil.

Anneanne sen bu yaşta böyleysen gençliğini düşünmek bile istemiyorum sapıklığın dibine vurmuşsundur herhalde deseydin. Tövbe yarabbim aç bakayım nedir ya göğüs ebatına göre mi sütün miktarına karar verecekmiş.
Bu her b.ka burnunu sokan anneannelere gıcık oluyorum. Eşimin anneannesi de böyle... Her şeye burnunu sokuyor. Tabi lafını alıp kapatıyor çenesini. Bu şekilde konuşmasına müsade etme canım... Al sen emzir sütüm yetmiyorsa de...

Ya güldüm gerçekten 2 oğlum var benim de ilk oğlumu emzirirken anneannem de bana meme var sanki emziriyorsun derdi zaten sutum yetiyor mu diye endiseliydim daha da gerildim. Allah rahmet eylesin eski insanlar böyle sen inatla emzirmeye calisirsin onlar sütun yok der.takma kafana.

Back
X