Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım bunu malesef hepsi yapıyor özellikle yaşlılar zaten lohusalık stresi süt yok onun stresi bide onlarda konuşunca sinir oluyor insan takma sen çünkü sen üzülürsen olan sütte gider madem çok zayıf kilo almıyormuş doktor zaten söler ve mamayla desteklerMrb kizlar biraz canim skildi burdan icimi dokmek istedim .4,5 aylik bi kizim var kilo alimi sinirda , esimin anneannesi bebek görmeye geldi soyledikleri aynen şöyle ; bu cocuk gelismemis , sütün yaramamis göğüslerin küçük sütün yoktur ac bakayim...yok x`in çocuğu çok kilolu iki göğsünude emziriyor vs vsss ...
ay bu millet ne gerizekalı yaaaa. yaşına başına bakmadan ağzına yüzüne saydırası gelir insanın.
doktor bilmiyo anası bilmiyo da sen biliyosun bi tek heee.
allah kolaylık versin ya. söyleyin sizde doktor normal diyo deyin.
Ne cahili kadin kac yasindadir.80 yasinda olsa senden yarim asir fazla yasamistir.insanlar hergun birseyler ogreniyor.yasli insanlarin yasanmisligi var.cahil, cahil , cahil...
yorma kafanı
İyi bu çocuk olmamış sen bunu tam doğuramamışsın diyip başka taraflarını açtırmaya kalkmamış. Bazen yaşlı insanların sırf yaşlarının ardına sığınarak herşeyi yapabileceklerini ve herşeyi söyleyebileceklerini sanma kapasiteleri beni ciddi uyuz ediyor ya neyse... Takma kafana boşver...Mrb kizlar biraz canim skildi burdan icimi dokmek istedim .4,5 aylik bi kizim var kilo alimi sinirda , esimin anneannesi bebek görmeye geldi soyledikleri aynen şöyle ; bu cocuk gelismemis , sütün yaramamis göğüslerin küçük sütün yoktur ac bakayim...yok x`in çocuğu çok kilolu iki göğsünude emziriyor vs vsss ...
Mrb kizlar biraz canim skildi burdan icimi dokmek istedim .4,5 aylik bi kizim var kilo alimi sinirda , esimin anneannesi bebek görmeye geldi soyledikleri aynen şöyle ; bu cocuk gelismemis , sütün yaramamis göğüslerin küçük sütün yoktur ac bakayim...yok x`in çocuğu çok kilolu iki göğsünude emziriyor vs vsss ...
Bu her b.ka burnunu sokan anneannelere gıcık oluyorum. Eşimin anneannesi de böyle... Her şeye burnunu sokuyor. Tabi lafını alıp kapatıyor çenesini. Bu şekilde konuşmasına müsade etme canım... Al sen emzir sütüm yetmiyorsa de...Anneanne sen bu yaşta böyleysen gençliğini düşünmek bile istemiyorum sapıklığın dibine vurmuşsundur herhalde deseydin. Tövbe yarabbim aç bakayım nedir ya göğüs ebatına göre mi sütün miktarına karar verecekmiş.