Sütün yaramıyor ac bakiyim

biri emzirmek ister, birinin sütü çeker, biri memelerini görmek ister. bi tane mantıklı insan yok

boyle saçmalıklar çoookk oluyor bunye meselesi onemli olan kılo alması azda olsa ... 6. ayda doğumun 2 katı ise sorun yok...

Soyluyorum herseyi doktora bakarsak ooo diyo kndisi 5 cocuk buyutmus eee kadin buyutmussun iste birakta bnde kndi cocugumu rahat raht buyuteyim dimi ama

benim bir arkadaşım vardı bildiğin kağıt göğüsli dümdüz duvar.75 beden bile değildir.bebeği tosuncukdu ve emziriyordu.bende ise durum tam tersiydi kızım gelişmiyordu kilosu çok düşüktü.bu lafları öle çok duydumki.Yardana havale ediyorum bu fırsatçıları.ölüp gidecek kadın daha ele laf yetiştirme derdinde azda ahiretine bak be kadın.

çookkk konuşan oluyo niyeyse o laf soyleyenler çocuklarını doğru duzgun emzirmemiş oluyolar... aç bakayım dediğinde sen az anneannede ben bakayım sarkma nasıl die :d

Aynı benim kaynanam ve benim oglumda naptiysam kilo almiyo 7 ayligiz ek gıdaya geçtik ama yok almiyo

Bi annenin bebegiyle arasindaki en ozel bagdir emzirme ayni zamnda annenin en hassas oldugu konuda çocuğu nun doyup doymadigi ,, ne olursa olsun kilo isterse gram almasin bi anneye sutun yaramiyor denmesim denilmesin

cahille sohbet zor. o seviyeye inemediğimiz için içimizde hep kalıyor bi şeyler.

Çok isterdim şöyle adamakıllı ,aklı hem başında hem yaşında olan bir büyük olsun yanıbaşımda.

Bakinca nerden anliyacakmis sanki Doktor kendisi
Böylelerinin lafini takma salla gitsin

Bi annenin bebegiyle arasindaki en ozel bagdir emzirme ayni zamnda annenin en hassas oldugu konuda çocuğu nun doyup doymadigi ,, ne olursa olsun kilo isterse gram almasin bi anneye sutun yaramiyor denmesim denilmesin
benim kv sütümün acı olduğunu sölemişti sanarsın baktı tadına.

cahilce bi yaklasim daha kimsenin yaninda acma acmak zorunda degilsin zaten doktorun demedigi surece zayif olarak kabul etmekidersede destek urunler vat emzrmeye devam yinede bi cogumuun obez sisman olmasinin nedeni zamaninda bu cahillerin zayif deyip unu bize bebekken dayamalaridir malesef

Aynı benim kaynanam ve benim oglumda naptiysam kilo almiyo 7 ayligiz ek gıdaya geçtik ama yok almiyo
Bakinca nerden anliyacakmis sanki Doktor kendisi
Böylelerinin lafini takma salla gitsin
Aaa olurmu kaynanam ve annesi kac tane cocuk buyutmusler ,tıp da yeni çağı başlatmışlar oyle doktor faln begenmezler

tatlım benim oğlum da uzayan sarılık ve az sütüm sebebi ile tee 6 aylık olana kadar sınırda kilo aldı.. çırpı gibiydi. ki mama desteği olmasına rağmen..
ne zaman katı gıdaya geçti maşallah şimdi gayet yapılı..
bir arkadaşın oğlu -oğlumdan 4 ay büyük- anne sütü çok yarayışlı idi doğduğu günden beni bir minik tosuncuktu.. ama benim oğlum şu an 13 aylık o 17 aylık oğlum yürüyor koşuyor tınmanıyor konuşuyor ama onunkinde hareket yok daha yeni yeni dengede duruyor.
diyeceğim gelişimin kilo ile ilişkisi olsa şu an senin doktorunun çıldırması lazımdı demek ki bebeğin gayet sağlıklı.. kimisi böyle.
hem çok kilolu olması iyi değil hantal oluo bebeler..
kimseyi dinleme.. benim eşim bile sütümün yetmediğini bildiğim zaman mama yapmak durumunda kaldığımda sen bu çocuğu emzirmek istemiyorsun dedi düşün halimi.. sonra şimdi pişman dediğine ben haksızlık yapmışım dio. el alem bunları demiş takılmamak lazım.
bizim milletimiz biraz saygısız. her türlü mahreme girmeyi kendilerinde hak görüyorlar.. sinirlenme boşuna..

Annenane asıl sen açta ben bakayım şayet büyükse al buyur sen emzir deseydiniz kendisine..

aç bakayım ne ya deseydiniz senin yanında mı açayım tüm sülalenin gelmesini bekleyeyim mi açmak için..teyze sapıklıkta çığır açmış.

he teyze he diyip geç aman manyak oluyor böyle yaşlılar bazen bırak söylensin dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…