Ne alakası var sutum yok degilki zaten sagiyorum bazen dedim.ama keske bi yaşına bide konustugun lafa bak deseydimAc deyince sen ne yaptin?
Anneanne sen bu yaşta böyleysen gençliğini düşünmek bile istemiyorum sapıklığın dibine vurmuşsundur herhalde deseydin. Tövbe yarabbim aç bakayım nedir ya göğüs ebatına göre mi sütün miktarına karar verecekmiş.
Soyluyorum herseyi doktora bakarsak ooo diyo kndisi 5 cocuk buyutmus eee kadin buyutmussun iste birakta bnde kndi cocugumu rahat raht buyuteyim dimi amaay bu millet ne gerizekalı yaaaa. yaşına başına bakmadan ağzına yüzüne saydırası gelir insanın.
doktor bilmiyo anası bilmiyo da sen biliyosun bi tek heee.
allah kolaylık versin ya. söyleyin sizde doktor normal diyo deyin.
Kilosu sinirda ne cok aliyo ne az şükür bi saglik sorunumuzda yok...bi anneye soylenmemesi gerekn cahilce laflarboyle saçmalıklar çoookk oluyor bunye meselesi onemli olan kılo alması azda olsa ... 6. ayda doğumun 2 katı ise sorun yok...
Bi annenin bebegiyle arasindaki en ozel bagdir emzirme ayni zamnda annenin en hassas oldugu konuda çocuğu nun doyup doymadigi ,, ne olursa olsun kilo isterse gram almasin bi anneye sutun yaramiyor denmesim denilmesinbenim bir arkadaşım vardı bildiğin kağıt göğüsli dümdüz duvar.75 beden bile değildir.bebeği tosuncukdu ve emziriyordu.bende ise durum tam tersiydi kızım gelişmiyordu kilosu çok düşüktü.bu lafları öle çok duydumki.Yardana havale ediyorum bu fırsatçıları.ölüp gidecek kadın daha ele laf yetiştirme derdinde azda ahiretine bak be kadın.
benim kv sütümün acı olduğunu sölemişti sanarsın baktı tadına.Bi annenin bebegiyle arasindaki en ozel bagdir emzirme ayni zamnda annenin en hassas oldugu konuda çocuğu nun doyup doymadigi ,, ne olursa olsun kilo isterse gram almasin bi anneye sutun yaramiyor denmesim denilmesin
Aynı benim kaynanam ve benim oglumda naptiysam kilo almiyo 7 ayligiz ek gıdaya geçtik ama yok almiyo
Aaa olurmu kaynanam ve annesi kac tane cocuk buyutmusler ,tıp da yeni çağı başlatmışlar oyle doktor faln begenmezlerBakinca nerden anliyacakmis sanki Doktor kendisi
Böylelerinin lafini takma salla gitsin
tatlım benim oğlum da uzayan sarılık ve az sütüm sebebi ile tee 6 aylık olana kadar sınırda kilo aldı.. çırpı gibiydi. ki mama desteği olmasına rağmen..Mrb kizlar biraz canim skildi burdan icimi dokmek istedim .4,5 aylik bi kizim var kilo alimi sinirda , esimin anneannesi bebek görmeye geldi soyledikleri aynen şöyle ; bu cocuk gelismemis , sütün yaramamis göğüslerin küçük sütün yoktur ac bakayim...yok x`in çocuğu çok kilolu iki göğsünude emziriyor vs vsss ...
Aynen oyle soyleyemediklerim içimde kaldicahille sohbet zor. o seviyeye inemediğimiz için içimizde hep kalıyor bi şeyler.
Çok isterdim şöyle adamakıllı ,aklı hem başında hem yaşında olan bir büyük olsun yanıbaşımda.
Mrb kizlar biraz canim skildi burdan icimi dokmek istedim .4,5 aylik bi kizim var kilo alimi sinirda , esimin anneannesi bebek görmeye geldi soyledikleri aynen şöyle ; bu cocuk gelismemis , sütün yaramamis göğüslerin küçük sütün yoktur ac bakayim...yok x`in çocuğu çok kilolu iki göğsünude emziriyor vs vsss ...
aç bakayım ne ya deseydiniz senin yanında mı açayım tüm sülalenin gelmesini bekleyeyim mi açmak için..teyze sapıklıkta çığır açmış.Mrb kizlar biraz canim skildi burdan icimi dokmek istedim .4,5 aylik bi kizim var kilo alimi sinirda , esimin anneannesi bebek görmeye geldi soyledikleri aynen şöyle ; bu cocuk gelismemis , sütün yaramamis göğüslerin küçük sütün yoktur ac bakayim...yok x`in çocuğu çok kilolu iki göğsünude emziriyor vs vsss ...
Mrb kizlar biraz canim skildi burdan icimi dokmek istedim .4,5 aylik bi kizim var kilo alimi sinirda , esimin anneannesi bebek görmeye geldi soyledikleri aynen şöyle ; bu cocuk gelismemis , sütün yaramamis göğüslerin küçük sütün yoktur ac bakayim...yok x`in çocuğu çok kilolu iki göğsünude emziriyor vs vsss ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?