Amin Amin canım sen artık canını sıkma.Allah ın izniyle bir kere sütün çoğalmış zaten artık hiçç düşünme. Benim 3. günüm bugün ama ilk 2 gün aklım nerde bilmiyorum ama bal la yutmuştum ben mayayı bugün pekmezle yuttum.
henüz bir değpişiklik yok .maksimum 10 ccfarkını görmen lazım sağ sütünü bak bakalım..
henüz bir değpişiklik yok .maksimum 10 cc
Mısır çarşısından Ayfer Kaur dan aldı eşim. En az 3 litre su, 2 günde bir malt içeceği, günde 2-3 fincan rezene ,3-4 bardak humana içiyorum .. kıvırcık yiyorum süt yapıcı şeyler yemeğe calışıyorum çok iştahım olmasada. Emziryorum 2-3 saatte bir . Gece emziremiyorsam sağıyorum. Ama sağmaktan göğüs uçlarım morardı ve çok acıyor makine sadece ucunu çektiği için elimle sıktığımda daha çok süt geliyor zaten. Herşeye rağmen bunlara devam ediyorum....sıvılara devammı?? 1 gün içinde ne içiyorsun yaz bana..mayayı nereden aldın bu arada?*
haftaya da buna geçiyim bari içim dışım mayalı şeyler dolduben 3 gündür bildiğimiz normal kuru pakmayayı sabak akşam 1 çay kaşığı meyvesuyuna karıştırıp içiyorum
3 gün önce iki göğsümden sağınca 10ml süt gelirken dün toplamda 60 ml süt geldi
yani kızlar illada 220tl kilosuna vermeye AYFER KAUR dan almaya gerek yok
internetten araştırıp bakın inşallah sizede iyi gelir
ben 3 gündür bildiğimiz normal kuru pakmayayı sabak akşam 1 çay kaşığı meyvesuyuna karıştırıp içiyorum
3 gün önce iki göğsümden sağınca 10ml süt gelirken dün toplamda 60 ml süt geldi
yani kızlar illada 220tl kilosuna vermeye AYFER KAUR dan almaya gerek yok
internetten araştırıp bakın inşallah sizede iyi gelir
haftaya da buna geçiyim bari içim dışım mayalı şeyler doldu(( Peki Fatmacım senin göğüs kanalların açık mı benim yeni yeni 3-5 tane oldular ondan dolayı olabilir mi ? Bir de gece kaç defa kaçar dakika emziriyorsun ? Teşekkür ederim. Maşşallahh sana bu arada
ben denedim bikaç kişi önermedi. doktoruma sordum göbek yapabilir normal maya dedi.bilginize...
ben denedim bikaç kişi önermedi. doktoruma sordum göbek yapabilir normal maya dedi.bilginize...
Valla çaresizlikten tahmin etmeme rağmen ben yedim. Evet öyleyse hem reklamı yedim hem de mayayı. Öyle yapıldıysa da Allah a havale ediyorum. Aldım denedim ama bir işe yaramadı bende aksine midem yandı içmeyeceğim artık.bu konu reklam kokulu olmus ayol
güldürmeyin beni allahaşkına toz maya göbek yaparda bira mayası yapmazmıymış. göbeğin hasını bira mayası yapar bu yüzden de bira göbeği diye bir tabir vardır. özlem arkadaşım asıl maksadını çözemedim; gerçekten sütü olmayan arkadaşlarımıza sütünü artıran önerilerde bulunmak mı yoksa mısır çarşısındaki ayfer kuarın reklamını yapmak mı? Maksadın ne??
bu konu reklam kokulu olmus ayol
Valla çaresizlikten tahmin etmeme rağmen ben yedim. Evet öyleyse hem reklamı yedim hem de mayayı. Öyle yapıldıysa da Allah a havale ediyorum. Aldım denedim ama bir işe yaramadı bende aksine midem yandı içmeyeceğim artık.
Ya saçmalamayın kızın ne suçu var yarayan birşeyi önermiş diğer sitelerdede malt içiçeklerini öneriyorlar ne yani fabrika ile anlaşmışlarmı lütfen insanları bu kadar kolay yargılamayın bunu benim dr tavsiye etti life med hasan ünlütürk acın sorun oda dedi bira mayası iyi gelir diye neden insanları suçlamak bu kadar kolay kullanmayan kullanmaz kadın size illa alın kullanın demiyor keyfiniz bilir kimine yarar kimine yaramaz ayıptır yazdıklarınıza bir bakın
sendemi....
yazık valla...
ben de kötü söz etmedim eğer öyleyse dedim neden beddua edersem sütsüz kalır deyip tehtit ediyorsun ki ? ben de sana az önce güzel bişey yazmıştım yazık ....tşk cnm inan şuanda ağlıyorum nasıl insan bunlar ben iştah yapar kilo yapar yazmıştım zaten. kendime çok kızıyorum sebo bebeğimin vaktinden çaldım diğer bebeklere faydam olsun diye yazdım ama neysee ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN gisly taltunel zederdi kötü söz etmiycem bebeğiniz vardır sütsüz kalır onlara acırım ...
ben de kötü söz etmedim eğer öyleyse dedim neden beddua edersem sütsüz kalır deyip tehtit ediyorsun ki ? ben de sana az önce güzel bişey yazmıştım yazık ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?