- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
- Konu Sahibi pembepatron
-
bira mayası tabletini nerden temin edebilirz???
belki marka yazmak yasaktır, isterseniz özelinize yollarım.
belki marka yazmak yasaktır, isterseniz özelinize yollarım.
arkadaşlar sütümü sağıyorum filan yazılmış acaba sadece çalışan annelermi sağıyor sadece yoksa başka bişiy için mi merak ettim, ben memeden emziriyorum sadece
bende kuru maya içdim hergün bir tane arttırıyo..ama kiloda aldım..
şimdi dr um bir ilaç önerdi onu alıyorum günde 3 defa ..onunda faydasını gördüm..motilium diye bir ilaç dr unuza danışmadan almayın ama. arkadaşlar...
arkadaşlar sütümü sağıyorum filan yazılmış acaba sadece çalışan annelermi sağıyor sadece yoksa başka bişiy için mi merak ettim, ben memeden emziriyorum sadece
bende kuru maya içdim hergün bir tane arttırıyo..ama kiloda aldım..
şimdi dr um bir ilaç önerdi onu alıyorum günde 3 defa ..onunda faydasını gördüm..motilium diye bir ilaç dr unuza danışmadan almayın ama. arkadaşlar...
bu ilacın içeriği nedir? hangi alandaki doktor verdi? bird eşu kuru mayayı ne kadar içiyorsun?
maya içmek bana mantıklı gelmedi yaa
mayayı ben de çok zor içtim,bir de o ilacı deneyeyim bari...sütünde belirgin artış oldu mu canımsevgili aybüke
evet reflü ilacıymış.. oğlumun dr.u arkadaşım, 0 söyledi ilacı kullan diye.. ben faydasını gçrdüm..
mayanın içilmesi zor ben gün de 1 tane kuru mayayı eritip meyve suyuyla içiyordum..çok zor 15 gün kullandım..
sonra kilo alığım için bıraktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?