Selam arkadaşlar,
Sütyenleri en az yıpratan yıkama şekli elde yıkama sanırım. Hangi deterjanla yıkıyorsunuz? Nasıl bir yöntemle yıkıyorsunuz elde? Özellikle siyah sütyenler için ne önerirsiniz deterjan? Şimdiden teşekkürler, yardımcı olursanız çoook sevinirim :)
Ya benimkilerin çoğu siyah, ben de leğende Perwolla yıkıyorum ancak kuruduktan sonra bazı yerlerinde beyaz leke gibi bir şeyler kalıyor ki önceden, terden filan oluşmuş leke değil yani biliyorum yıkamadan sonra oluyor. Öyle belirgin değil ama neden olabilir bu yaa, özellikle böyle köşe gibi olan yerlerinde
Ben deterjanla değil beyaz hacışakir sabunla yıkıyorum. Deterjanı çok gerekli görmüyorum açıkçası.
5tl ye aldığım ama uzun ömürlü olan sütyenlerimi yıkama topuna koyup makineye atıyorum. Pahalı olanları elde yıkıyorum.
bir anlasam neyden dolayı oluyor öyle? :) bir de perwol yerine normal omo renkliler için olanla yıkamayı deneyeceğim. bu arada bu yıkama toplarından kullanan var mı başka, memnun musunuz arkadaşlar?
Yıkama toplarına bile gerek yok hanımlar çarşıda satılan bayan çantalarının içinden çıkan bez torbalar varya ben onu kullanıyorum içine koyup ağzınada lastikle bağlıyorum hiç birşey olmuyor.
Hatta bez torbaların büyük olanlarını bulursanız narin kazaklarınızı bile yıkabilirsiniz makinada..
Ya benimkilerin çoğu siyah, ben de leğende Perwolla yıkıyorum ancak kuruduktan sonra bazı yerlerinde beyaz leke gibi bir şeyler kalıyor ki önceden, terden filan oluşmuş leke değil yani biliyorum yıkamadan sonra oluyor. Öyle belirgin değil ama neden olabilir bu yaa, özellikle böyle köşe gibi olan yerlerinde