suudi arabistanda tedavi olup bebek sahibi olanlar:))

Bende sudiarabistanda yaşıyorum siz hangi bölgedesiniz

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Najran da ben burda Mısırlı bir kadın doğumcıya gidiyorum süper bakıyor onun sayesinde hamile kaldım doğal yolla ama burda hiç tüp bebek duymadım

İlk önce kabeye git orda dileğini dile gerçek oluyor dileğin ben hamileykende gittim adını Kerem koydum oğlumun çünkü Allah'ın hediyesi bana orası muhteşem içim huzur dolmuştu inş bir daha kısmet olur giderim biraz uzak bize kabe size. Yakın mı

Gtmyi dsnyrz allah izin verirse beki nasil vakit geciriyorsunz ......hep icerde misinz

benim bir tane oglum var o evde otutturmuyor disari cikiyoruz eltimin oglu ile oynuyorlar kedi besliyoruz onlara yemek goturuyoruz komsu yok tabi arapca bilmiyorum alisveris merkezine gidiyoruz haftada birkez zaman geciyor

benim bir tane oglum var o evde otutturmuyor disari cikiyoruz eltimin oglu ile oynuyorlar kedi besliyoruz onlara yemek goturuyoruz komsu yok tabi arapca bilmiyorum alisveris merkezine gidiyoruz haftada birkez zaman geciyor

Ayy ne guzel eltinle ayni evde mi oturuyorsunuz yoksa ayri ew ne guzel gunleriniz geciyor bn 2.gelisim tek basimayim. Cocugumda yok zaten tek dilegim cocugumla burda vakit gcrmk 2 senedir olmuyor daha yeni geldim tup bebek denmk istyrm ámá guvenemiyorum ....bide ziyaretci vizesiyle geldiniz yoksa aile vizesiyle

aile vizesi beraber oturuyoruz ama bu sene gidiyor 10 gunu kaldi bende 3 yilin sonunda cikti vizem arada turk arkadaslar var nadirde olsa gorusuyoruz inan kafami kasimaya vaktim yok oglum beni cok yoruyor yemek bulasik derken zaman cabuk geciyor

Benim bi arkdsimin teyzesi 5 sene kdr sanirm evli kaldilar bebekkeri olmadi. Tup bebek deneyeceklerdi sanirm testler vs yapildi.. tam bilmiorm tup bebek nasl oluo ama asi yapiliomus sanirm tam asi yapilacagi gun hamile oldugunu öğrendi. . Yani tup bebek yapılmadan hamile kaldi.

Demek istedigm iyi bi doktor bulmuski yapmaya karar vermis diye dusunuorum ve Arabistan'da yasiorlar onlarda

aile vizesi beraber oturuyoruz ama bu sene gidiyor 10 gunu kaldi bende 3 yilin sonunda cikti vizem arada turk arkadaslar var nadirde olsa gorusuyoruz inan kafami kasimaya vaktim yok oglum beni cok yoruyor yemek bulasik derken zaman cabuk geciyor

Iyi canim maşallah çocuğuna içerde sikiliyordur ne ypsn arkdslariyla oynmk kosmk istyr yani. Bnde gcn sene ewi basldgm yengem vardi cok iyiydi ámá smdi yanlizim tabi ...

Cok sevi.dim arkadaşını. Teyzesinn adına malesef ben mucizeler kadink hiç degilim ..

Iyi canim maşallah çocuğuna içerde sikiliyordur ne ypsn arkdslariyla oynmk kosmk istyr yani. Bnde gcn sene ewi basldgm yengem vardi cok iyiydi ámá smdi yanlizim tabi ...

simdi yengesi gidince yandim ben cani cok sikilacak abisiyle oynuyordu ins teselli olur 5 ay sonrada turkiyeye gidiyoruz 5 ay kalacagim bebek buyuyene kadar sonra kardesi ile oynar sonra bende temelli donus yapacagim 3 senem var iste o yuzden arka arkaya bebek yaptim

Cocuk bu ne yapsin nereye temelli donus ypcksn canim ...turkiyeye mi burda turkiyeden nerelisin...

turkiyeye ankaraya canim bayramda sabhlari burda sinek bile ucmuyor benim oglumda gozunu aciyor asagi diyor oylede sicak ki mahalle aralarinda hic park yok cocuklar icin oyun alani sifir nerelerde oynuyor diyorum tum cocuklar hic disardada gorunmuyorlar neredeyse her evde on cocuk var oyun oynatma kulturu yok beyinlerinin gelismesini hic istemiyorlar ozellikle kizlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…