- Konu Sahibi Nickimnick
-
Amin insqllah bu guzel dualqrin icin tskkurler...
Rica ederim . Eğer bu kişiler tedavi süresince moralinizi bozacaksa tüp bebek yaptırdığınızı hiç söylemeyin bence
Rica ederim . Eğer bu kişiler tedavi süresince moralinizi bozacaksa tüp bebek yaptırdığınızı hiç söylemeyin bence
Yok soylemm cahillerin onde gidenleri tup bebegi bsksndan saniyorlar tobe tobe 2 kere asilama yptim soylmdm tupte ypcm allah izn verrse yine sylmycm esim yeter bna bakarda sylycm hamile kaldgmda butun koydekilerin tup bbk yptrdi cocugu oldu dicekler cooook doluyum cooook
Yok soylemm cahillerin onde gidenleri tup bebegi bsksndan saniyorlar tobe tobe 2 kere asilama yptim soylmdm tupte ypcm allah izn verrse yine sylmycm esim yeter bna bakarda sylycm hamile kaldgmda butun koydekilerin tup bbk yptrdi cocugu oldu dicekler cooook doluyum cooook
Canım insanlar sürekli konuşur boşver sen nasıl rahat edeceksen öyle davran maalesef Türkiye'de bu bebek için tedavi olayı hala anlaşılabilmiş değil bizim de var çevremizde böyle insanlar onu hissettiğim anda göğsümü gere gere özellikle bastırıyorum tüp bebek diye cahil insanlar en azından belki bilgi sahibi olur insanlar sakladıkça üstüne gidiyorlar. Ama moralini bozacaklarsa sen söyleme zaten yurt dışındaymışsın kimsenin ruhu bile duymaz
Canım insanlar sürekli konuşur boşver sen nasıl rahat edeceksen öyle davran maalesef Türkiye'de bu bebek için tedavi olayı hala anlaşılabilmiş değil bizim de var çevremizde böyle insanlar onu hissettiğim anda göğsümü gere gere özellikle bastırıyorum tüp bebek diye cahil insanlar en azından belki bilgi sahibi olur insanlar sakladıkça üstüne gidiyorlar. Ama moralini bozacaklarsa sen söyleme zaten yurt dışındaymışsın kimsenin ruhu bile duymaz
Insallah canim yaaa ámá biz emin olamdik yaaa yurt disinda pek guvenemiyorz malesef umut bahcecide ypmk istyrm ámá násl gidecz kac gun klcz birazda korkuyorum yurt disinda 9 ay klcm nasl gdcm gdrsm dnmm tkrr vize almm gerekeck aklim cok karisik k.bkmayin kalpinizi sisirdim
Insallah canim yaaa ámá biz emin olamdik yaaa yurt disinda pek guvenemiyorz malesef umut bahcecide ypmk istyrm ámá násl gidecz kac gun klcz birazda korkuyorum yurt disinda 9 ay klcm nasl gdcm gdrsm dnmm tkrr vize almm gerekeck aklim cok karisik k.bkmayin kalpinizi sisirdim
Türkiye'de tedavi olup Arabistan'a dönsen
Türkiye'de tedavi olup Arabistan'a dönsen
Bunu ypmm zaten ancak bir yili bulur
Bende sudiarabistanda yaşıyorum siz hangi bölgedesiniz
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İlk önce kabeye git orda dileğini dile gerçek oluyor dileğin ben hamileykende gittim adını Kerem koydum oğlumun çünkü Allah'ın hediyesi bana orası muhteşem içim huzur dolmuştu inş bir daha kısmet olur giderim biraz uzak bize kabe size. Yakın mı
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim bir tane oglum var o evde otutturmuyor disari cikiyoruz eltimin oglu ile oynuyorlar kedi besliyoruz onlara yemek goturuyoruz komsu yok tabi arapca bilmiyorum alisveris merkezine gidiyoruz haftada birkez zaman geciyor
Slm kizlar bn 2 bucuk yildr evliyim ve ewlndgmzdn beri korunmamamiza ragmen hamile kalamadim hic we bn esimin isi dolasiyla suudi arabistana geliyrm ve bu 2. Gelisim ámá burda tup bebek yapmk istyrm suudi arabistanda tedavi olup hamile kalan veya tup bbk ypn lutfen cvblarnzi bkliyrm kafam cok karisik sizce yapmalimiyim yaaa bebeksizde dayanmiyorum artk kizlar yorumlarinizi bkliyorum:bebisim:
aile vizesi beraber oturuyoruz ama bu sene gidiyor 10 gunu kaldi bende 3 yilin sonunda cikti vizem arada turk arkadaslar var nadirde olsa gorusuyoruz inan kafami kasimaya vaktim yok oglum beni cok yoruyor yemek bulasik derken zaman cabuk geciyor
Benim bi arkdsimin teyzesi 5 sene kdr sanirm evli kaldilar bebekkeri olmadi. Tup bebek deneyeceklerdi sanirm testler vs yapildi.. tam bilmiorm tup bebek nasl oluo ama asi yapiliomus sanirm tam asi yapilacagi gun hamile oldugunu öğrendi. . Yani tup bebek yapılmadan hamile kaldi.
Demek istedigm iyi bi doktor bulmuski yapmaya karar vermis diye dusunuorum ve Arabistan'da yasiorlar onlarda
Iyi canim maşallah çocuğuna içerde sikiliyordur ne ypsn arkdslariyla oynmk kosmk istyr yani. Bnde gcn sene ewi basldgm yengem vardi cok iyiydi ámá smdi yanlizim tabi ...
simdi yengesi gidince yandim ben cani cok sikilacak abisiyle oynuyordu ins teselli olur 5 ay sonrada turkiyeye gidiyoruz 5 ay kalacagim bebek buyuyene kadar sonra kardesi ile oynar sonra bende temelli donus yapacagim 3 senem var iste o yuzden arka arkaya bebek yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?