- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Slm kizlar bn 2 bucuk yildr evliyim ve ewlndgmzdn beri korunmamamiza ragmen hamile kalamadim hic we bn esimin isi dolasiyla suudi arabistana geliyrm ve bu 2. Gelisim ámá burda tup bebek yapmk istyrm suudi arabistanda tedavi olup hamile kalan veya tup bbk ypn lutfen cvblarnzi bkliyrm kafam cok karisik sizce yapmalimiyim yaaa bebeksizde dayanmiyorum artk kizlar yorumlarinizi bkliyorum:bebisim:
Kimse yokmu yaaaaa
Orda tüp bebek merkezleri var mı[/QUOTE
Varda yapan varmi diye soruyorum siz nerelisin turkiyeden mi
Orda tüp bebek merkezleri var mı[/QUOTE
Varda yapan varmi diye soruyorum siz nerelisin turkiyeden mi
Evet ben türkiyedeyim bir bilgim yok ama sanki orada zor gibi biraz buraya bi tatilde geldiğinizde yaptırsanız
Evet ben türkiyedeyim bir bilgim yok ama sanki orada zor gibi biraz buraya bi tatilde geldiğinizde yaptırsanız
9 ay sonra gelcz bnde dyrm hazir gelmisken kimse duymadan yapalim esimle Ben sadecr turkiyedr esimle cikacz hih tedavi olmaya gittiler gibi Laf istemiyorum burda kimse duymaz kimse bilmez yaparim hamile kalirsamda turkiyeye hamis hamis donmek istyrmmmmmm
9 ay sonra gelcz bnde dyrm hazir gelmisken kimse duymadan yapalim esimle Ben sadecr turkiyedr esimle cikacz hih tedavi olmaya gittiler gibi Laf istemiyorum burda kimse duymaz kimse bilmez yaparim hamile kalirsamda turkiyeye hamis hamis donmek istyrmmmmmm
Tüp bebek olması gerektiğini kim söyledi
Turkiyede 2 kez asilama yptim ordaki dktr 2 kez deneyin olmazsa tup yapin dedi esim yurtdisina cikinca bnde. Ynna gldim 9 ay az bir sure degil
Beki siz kac yildir evlisnz cocugunz varmi
5 yıllık Evliyim hamileyim tüp bebek yöntemiyle
Tüp bebek olacak diye kim söyledi size demiştim orda mı karar verildi
Masallah ne kdrlik hmilesin ya bnm tek korktgm sey 2 yildan 3 grcz bir kere hamile kalmis degilimmmm allah kucagna alcgn gnleri gstrsn ins5 yıllık Evliyim hamileyim tüp bebek yöntemiyle
Tüp bebek olacak diye kim söyledi size demiştim orda mı karar verildi
Yok turkiyede bir doktor
Masallah ne kdrlik hmilesin ya bnm tek korktgm sey 2 yildan 3 grcz bir kere hamile kalmis degilimmmm allah kucagna alcgn gnleri gstrsn ins
Canım Allah sana da nasip eder inşallah hiç kasma şöyle derler böyle derler diye herkes Canı ne istiyorsa konuşsun kimsenin lafı sözü senin bebek sahibi olmandan daha önemli değil gayet açık ve net bi şekilde saklamadan tedavini ol bence
Canım Allah sana da nasip eder inşallah hiç kasma şöyle derler böyle derler diye herkes Canı ne istiyorsa konuşsun kimsenin lafı sözü senin bebek sahibi olmandan daha önemli değil gayet açık ve net bi şekilde saklamadan tedavini ol bence
Saol canim siz tup bebek tedavisini nerde yaptrdiniz da tutu ilk denememiydi
4.denememde tuttu
Bunu İzmir irenbede yaptırdık çok şükür
Bunu İzmir irenbede yaptırdık çok şükür
Aplqh kucaginiza aldiginiz gunleri gostersin ne mutlu size cinsiyetbelli mi???'belli mi
Aplqh kucaginiza aldiginiz gunleri gostersin ne mutlu size cinsiyetbelli mi???'belli mi
Teşekkürler Allah en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah eşinizle konuşmaya çalışın cahil insanların etkisinde kalmasın tüp bebek bence bir mucize çok güzel bi yöntem iyi ki tüp bebek doktorları merkezleri var . Allah mesleğini layıkıyla yapan doktorlarla karşılaştırsın mübarek günler hürmetine kimsenin elini boş koymasın
Teşekkürler Allah en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah eşinizle konuşmaya çalışın cahil insanların etkisinde kalmasın tüp bebek bence bir mucize çok güzel bi yöntem iyi ki tüp bebek doktorları merkezleri var . Allah mesleğini layıkıyla yapan doktorlarla karşılaştırsın mübarek günler hürmetine kimsenin elini boş koymasın
Amin insqllah bu guzel dualqrin icin tskkurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?