Suya Düşen Telefon

uykusuzbezelye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
100
58
28
kızlar arkadaşım telefonunu su dolu kovaya düşürmüş, internette ilk etapta açmaya çalışmayın saç kurutma makinesi kullanmayın falan yazıyor ama açmaya çalışıp olmayınca kurutma makinesine tuttuktan sonra benimle konuştu arkadaşım yani çalışma şansı varsa onu yok etmiş olabilir :)
Yani garanti kapsamına girmiyor tabi de acaba suya düşen telefonunu tamir ettiren var mı, maaliyeti ne kadar olur?

kızlar arkadaşım telefonunu su dolu kovaya düşürmüş, internette ilk etapta açmaya çalışmayın saç kurutma makinesi kullanmayın falan yazıyor ama açmaya çalışıp olmayınca kurutma makinesine tuttuktan sonra benimle konuştu arkadaşım yani çalışma şansı varsa onu yok etmiş olabilir :)
Yani garanti kapsamına girmiyor tabi de acaba suya düşen telefonunu tamir ettiren var mı, maaliyeti ne kadar olur?

Ayrılabilen bütün parçalarını ayırıp pirincin içine koysun hava almayacak şekilde. Düzelirse düzelir yoksa tamir falan işe yaramıyor.

Ayy durumun bu kadar vahim olacağını düşünmemiştim, ben tuvalete düşen telefonumu tamir ettirdiğimi bilirim yeni telefonlar çok hassas oldu :KK70:

Pirinç içinde ki suyu emiyor. Hadi bakalım çalışırsa çalışır yoksa tamirciye hoş öyle paralar diyolar ki yaptırmak yerine yenisini alırsınız :) kurutma makinesi telefonu yakar akıllı telefonlar eski takozlara benzemiyor keşke kurutmasaydınız.

Bir Derdim Var bölümüne uygun olmayan konular kapatılmakta ve konu sahibesi uyarı almaktadır.

Lütfen konuları uygun bölümlere açınız.

Bu konu için uygun bölüm Teknik Destek'tir.

Back
X