Suyu sızarak kaç hafta dayanır

24 haft suanda ama 23 ken gelmeye basladi test pozitif cikti bizim maalesef yatiyorum haastanede umarim benim de kesilir
benim ilk 17 haftalik filandi sanrim geldiğinde19-20 haftalıkken 1 hafta hastanede yattim antibiyotik verdiler damardan su gelmesini kendiliginden sinirlayabilir dediler bebek buyudukce kesedeki yırtık kendiliginden kapanabilir gibi bi seyler söylediler inanmadım ama doğruymuş cok şükür ki. toplamda 3 kez amsure testi yapıldı ilk ikisi pozitif cıktı sonuncusu negatif çıkınca artık önemli değil dediler

umarim bizim de ole olur bekleemdeyiz bakalim rabbime sigindik artik gebeligi sonlandirmami istediler kabul etmedik bebek dogarsada ölür dediler

içinizi ferah tutun,
konu baslıgına istinaden yazıyorum.

kızımda 24. haftada sızıntılar basladı. ilk bebegim ivf bebek. bu 10 hafta dinlenir sıvı alımını 2 katına cıkarttım. turnusol kagıdıyla yasadım. 34+5 de sezaryen ile kucagıma aldım. dogumdan 24 saat once akciger gelisimi icin iki doz igne vuruldu, lakin yine 10 gun yenidogan yogunbakımda kaldı.

su an masallahı var,
ellerinizden oper:)

tek onerim;
bulundugunuz sehirdeki yenidogan yogun bakımı olan hastanelerle kontak halinde olun.

sevgiler.

içinizi ferah tutun,
konu baslıgına istinaden yazıyorum.

kızımda 24. haftada sızıntılar basladı. ilk bebegim ivf bebek. bu 10 hafta dinlenir sıvı alımını 2 katına cıkarttım. turnusol kagıdıyla yasadım. 34+5 de sezaryen ile kucagıma aldım. dogumdan 24 saat once akciger gelisimi icin iki doz igne vuruldu, lakin yine 10 gun yenidogan yogunbakımda kaldı.

su an masallahı var,
ellerinizden oper:)

tek onerim;
bulundugunuz sehirdeki yenidogan yogun bakımı olan hastanelerle kontak halinde olun.

sevgiler.

doguma kadar sizintinuz devam etti mi sizin suan brnde yatiyorum bl sivi havuc suyu iciyorum cok sukjr dr su yeter diyo ama sizinti korkutuyo Beni petronolojide ki Dr olumsuz konustu cok korkuttu Beni ama kendi Dr da degeeler normal diyo biraz daha takip edecekmis bakam bole iyiye giderse korkma dedi

Back
X