suyum azalmış:(

rhodora

Noldu Hiçbişey
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
716
86
643
Diğer
kızlar slm, şimdiye kadar şükür sorunsuz bi hamilelik geçirdim, hala sorunsuz denilebilir ama suyum çok azalmış, dr çoğaltman lazım dedi, yoksa sezeryanla alıyolar hemen bebeği, haftaya muayene var yine. artar inşallah kızlar dua edin nolur, artsın çünkü 34 haftalık daha, biraz daha dursun büyüsün istiyorum bi yandan ev taşıyorum napcam bilmiyorum, nolur erken doğmasın bebişim dua edin bana

cnm görümceminde 34.üncü haftasında suyu azalmıştı bol bol su içti onun faydasımı oldu bilmiyorum ama sonra suyu normale döndü ve 40. haftasında doğum yaptı.stres yapma cnm hakkında hayırlısı olsn

bol bol dınlen canım sureklı kontrol altında olman gerek
ınsanlah sorunsuz bır sekılde kucagına alırsın

benim de suyum azalmıştı ve okadar su içmeme rağmen düzelmedi.bir de çatı darlığı eklenince sezryan oldum.38+5 de.

bol içmeye başladım bugun, dediğin gibi inşallah düzelir canım, sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah saolasın

inşallah sorun kalmaz canım...
dinlenmeye çalı tatlım ve stres yapma bol bol sıvı al tatlım...

bol bol dınlen canım sureklı kontrol altında olman gerek
ınsanlah sorunsuz bır sekılde kucagına alırsın

inşallah canım ya çok saol, dinlenmeye çalışcam artık şu taşınma olayıda olmasaydı, daha iyi olcaktı ama, sağlık olsun artık, bu arada bebişin çok tatlı, Allah bağışlasın canım

canım allah yardımcın olsun bol bol su iç evet inşallah vaktinden önce gelmes bebişin..

bizimde hep suyumuz cok az halada öyle sanırım haftaya sezeryan bekliyor beni

dularımız seninle canım benim sıkma kendini Allah başka sorun vermesin.ben şunu yap bunu yap bilmiyorum ama senin suyun ne şekilde çoğalacaksa onu yap ihmal etme.doktorun illa ki bişi demiştir.öptümm:1hug:

kızlar hepiniz çok saolun, dualarınız içinde saolun inşallah vaktinden önce gelmes, sizlerden bişiler duymak rahatlatıyor beni, umarım hepimize sağlıklı vakitli doğumlar nasip eder Allah'ım

allahin izniyle bi sey olmaz bol bol su ic dua et hersey guzel olcak bebegin de hayirlisi ile vaktinde gelecek

canım merhaba suyun azalmış bebişinin gelişimi nasıl onu yazmamışsın.aminiyo sıvısı çoğunlukla bebeğin idrarıyla oluşuyor.senin bol su içmen pek bir fark yaratmaz.neden azalabilir bazen bebeğe giden kan akımı azalır.bebek hayatta kalmak için kanı beyne ve kalbe gönderir böyleliklen idrar yapmamaya başlar.ve dolayısıyla aminiyo sıvısıda azalmaya başlar.başka bir doktorada gitmeni tavsiye ederim.bir ikinci göz mutlaka görsün canım benim başıma geldi.ve bebellerim erken doğdu.sakın ihmal etme ve evi sen taşıma yat ve sol tarafına kan akımı ozaman daha iyi oluyor bu arada tansiyonunuda mutlaka ölçtür.

geçmiş olsun canım.umarım suyun normale döner.kendini yorma ve stres yapma

çok saolun kızlar, efsunefe canım bebeğin gelişiminde ters bişey var demedi çok şükür, kilosu 2600 gram olmuş, normalde 2 haftada bir çağırırdım ama haftaya cuma gel yine suyuna bakalım sezeryana almak zorunda kalabiliriz dedi,bende anlamadım ama bol su iç artırmak için dedi, dediklerini dikkate alcam canım saolasın, Allah bebişlerini bağışlasın bu arada

şimdi durum nedir canım merak ettim yıllar geçmiş büyüdü mü bebeişin ben de şimdi bende bu durumdayım 32 hafta 1750 kilosu ve gelişimi normal suyu azalmış acaba böyle idare ederde götürebilirmiyim diye bi cevap arıyorum çünkü canım çok sıkıldı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…