cnm görümceminde 34.üncü haftasında suyu azalmıştı bol bol su içti onun faydasımı oldu bilmiyorum ama sonra suyu normale döndü ve 40. haftasında doğum yaptı.stres yapma cnm hakkında hayırlısı olsn
bol bol dınlen canım sureklı kontrol altında olman gerek
ınsanlah sorunsuz bır sekılde kucagına alırsın
benim de suyum azalmıştı ve okadar su içmeme rağmen düzelmedi.bir de çatı darlığı eklenince sezryan oldum.38+5 de.
inşallah sorun kalmaz canım...
dinlenmeye çalı tatlım ve stres yapma bol bol sıvı al tatlım...
kızlar slm, şimdiye kadar şükür sorunsuz bi hamilelik geçirdim, hala sorunsuz denilebilir ama suyum çok azalmış, dr çoğaltman lazım dedi, yoksa sezeryanla alıyolar hemen bebeği, haftaya muayene var yine. artar inşallah kızlar dua edin nolur, artsın çünkü 34 haftalık daha, biraz daha dursun büyüsün istiyorum bi yandan ev taşıyorum napcam bilmiyorum, nolur erken doğmasın bebişim dua edin bana
çok saolun kızlar, efsunefe canım bebeğin gelişiminde ters bişey var demedi çok şükür, kilosu 2600 gram olmuş, normalde 2 haftada bir çağırırdım ama haftaya cuma gel yine suyuna bakalım sezeryana almak zorunda kalabiliriz dedi,bende anlamadım ama bol su iç artırmak için dedi, dediklerini dikkate alcam canım saolasın, Allah bebişlerini bağışlasın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?