Premature Bebekler Suyum azalmis :(

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

srp4135

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
132
108
36 haftalik hamileyim cuma günü hem sancim vardi hem de hafif açılmam vardı bugün de suyumun hafif azaldığı söylendi, Çarşamba tekrar gitcez duruma gore sezaryen günü verilcek. Kilosu 2860 :KK43: bi sıkıntı olur mu lütfen bize dua edin sağlıklı şekilde kucagima aliyim

maşallah haftan iyi allahtan bişey olmazsa sıkıntı olmaz 36 dan sonra normal sayılıyor doğum

36 haftalik hamileyim cuma günü hem sancim vardi hem de hafif açılmam vardı bugün de suyumun hafif azaldığı söylendi, Çarşamba tekrar gitcez duruma gore sezaryen günü verilcek. Kilosu 2860 :KK43: bi sıkıntı olur mu lütfen bize dua edin sağlıklı şekilde kucagima aliyim
Merhaba canım. Umarım bebeğini sağlıkla kucağına almışsındır.:) ben 37. haftamda 2600 gr olan kızımı doğurdum. Çok küçüktü.ama hep dua ettim. çok şükür hemen toparladı. Sakın moralini bozma. etrafında ki olumsuz insanlardan uzak dur. Rabbimin izni ile büyür inşallah allah yardımcın olsun.

X