Doğuma Hazırlık Suyum mu geldi yoksa idrar mi bilemedim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zeynepp444

ALLAH İÇİN OLMAYACAKSA OLACAKLARIN Bİ ÖNEMİ YOK
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
575
586
103
Selam kızlar 38 haftalık hamileyim dün vajinal muayene oldum eve geldiğimde çamaşırım baya islanmisti idrar diye pek onemsemedim aksama doğru bi daha islandi bu ıslanma daha fazlaydı şimdi de hafif ama sürekli sancim var sizce suyum mu geldi doğum başlamış olabilir mi

Suyun gelmiş olanilir çünkü idrar kaçırsan ard arda olmazdı. Su ise bir anda boşalan bişey değil ara ara gelir sizdeki amnion sıvısı olabilir. Zamanınızda gelmiş zaten , Rabbim bir avazda kurtarsın ünşallah sağlıklı bir şekilde ikinizide...

Allah razi olsun kızlar doktora gidecem simdi bakalım ne olacak dua edin

Benimde 38 haftada böle suyum geliodu bende 3 gün sonra doğum yaptım.allah analı babalı büyütsün

Eksilme olmuyor benim doktorumun bilgisi vardı sıkıntı yoktu sıkıntı yaatak bir su değildi hani böyle çok öksürünce 1 damla idrar kaçar ya öyle öyle geldi.

Çok şükür baya kolay oldu 3 gün yattım sadece o kadar kolaydı doktora da bağlı bu Allah razi olsun doktorum bu iste en iyilerden

Ben birsey sorcam ya.

Şimdi doğum nasıl başlıyor?
Önce nişan dedikleri hafif kanama gelmiyor mu ?

Bide bu su olayı nasıl anlasiyliyor. Yani bazen benimde geliyor ama akıntı değil mi o.

Ben birsey sorcam ya.

Şimdi doğum nasıl başlıyor?
Önce nişan dedikleri hafif kanama gelmiyor mu ?

Bide bu su olayı nasıl anlasiyliyor. Yani bazen benimde geliyor ama akıntı değil mi o.

Her doğum elbet farklıdır benimkini anlatayım sana

Doğumumdan 4 gün önce nişan geldi buda kahve rengi veya pembe leke şeklinde oluyor.nişan geldiği gibi doğum başlamıyor bu sadece doğuma hazırlan kısa zamanda gelicek demek.devlet hastanesine gittiğim için doktorumun acillerini hep kaydediyordum bi yere o gün de doktorum acildeydi. Eşime dedim saat 9falan akşam acile gidelim doktorum orda uştrasonla falan bakarlar ne durumda dedim yürüyerek uzun bir mesafe gittim nst ye bağladılar bebeğin kalp atışı hızlanmış ve sancım varmış yok diyorum var diolar içerdeki sıvı miktarınıda ya ultrason yada nst makinası hesaplıyor.neyse çatala alıp kontrol edildi alttan mai çok dendi yani benden uzun zaman akıntı dediğim şey sıvıymış sürekli geliodu çoğalmıştı içerdeki sıvı azalmadığı sürece hiç bir sıkıntıda olmuyor. Sonra ultrason sonra ameliyathane sipinal sezeryan doğum oldu.şükürler olsun

Valla mantiken anladım ne yalan soyliyim. Ama ilk defa doğum yapacağım ve elim ayağım dolanıyor düşündükçe. Cevap verdiğin için çok teşekkür ederimmm.

Bu arada hep okudum yürüyüş doğumu n başlamasına yardımcı oluyormuş sanırım sendede öyle olmuş. Allah'ım yavrunu analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)

Normal doğumu bekliyorum. Bu daha da heyecana sebep oluyor.

Hay Allah.

Gece rüyamda nişan geliyordu. Peceteyle siliyorum kanı. Hayırlar a vesile olsun. :)

Yürüyüş çatının açılmasına yardımcı olıyor telaş yapma ben hiç telaş yapmadım rabbime sığın yürüyüş yap allahın izni ile olması gerektiği gibi olur inş.
Bnimki 6 yaşında artık zaman çabuk geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…