Suyum mu geldi ?

Yarin sabahı beklesem çok mu geç olur kendi doktoruma muane olurum sabah erkenden bebeğin hareketlerini sürekli kontrol ediyorum aktifliği aynı şimdi siz öyle diyince bi korktum
Ben olsam şu an giderdim, benim doktorumun zamanında söylediğinden çıkardığım mana bu

Doktor daha iyi bilir ben gideyim de birde Allah korusun bu gece bebege bir şey falan olursa ne olur ne olmaz gideyim teşekkür ederim beni aydinlattiniz
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım doğunca bizlere de haber ver

2 damla suyu akıntıdan nasıl ayırt ettiniz?
İdrarımı tamamen yapıp tamamen kurulandıktan sonra henüz çamaşırımı giymeden bir sağ bir sol bacağımdan dizime kadar akıntı gibi değil de idrar gibi serbest akan sıvı gelmişti. Doktorumu aradım idrar olmadığına emin olduğum için suyun gelmiş hastaneye geç dedi, hastaneye ilk gittiğimde ph a göre renk değiştiren kağıt içeren ped koydular ama bir süre değişim olmadı ve o gelen su değilmiş falan dedi hemşireler, bir saat kadar sonra suyum olduğu anlaşıldı.

Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım doğunca bizlere de haber ver
Amin Allah razı olsun şimdi hastahaneden geliyorum muane edildi açılmam yok gelen suyum değilmiş idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı akıntı olabilir dediler nst ye bağladılar biraz sancım çıktı yarın sabah doktoruma sıra verdiler muane için bakalım hakkımızda hayırlısı olsun Allah oralarda süründürmesin bir nefeste kurtarsın dualarınızı bekliyorum

İyi bari iyiki gitmişsiniz . Kendi doktorunuz yarın muayene ettiğinde bakalım ne diycek?

Bilmiyorum ama artık biran önce dogurmak istiyorum sürekli gidip gelmek insanı çok panik ediyor korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…