Suyum mu geldi ?

ayse6728

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
82
16
3
22
Merhaba hanımlar öncelikle gebeyim yarın 39 haftalık oluyorum bir sorum olacak bu gün uyurken sabah erken saatlerde regl oldugumuzda akan kan gibi bir akıntı geldiğini hissettim 3-4 defa aktı beni uykudan uyandırdı ( hatta kanamam var sandım)lavaboya gittigimde ic çamaşırım biraz ıslanmıştı daha sonra iç çamaşırımı degistirip tekrar uyudum 2.kez uyandigimda bacak aramdan dizime kadar akan şeffaf, kokusuz sıvı gördüm bu bebeğin suyu mu hastahaneye erken gidip suni sancı ile doğuma alinmaktan korkuyorum bilgisi olan yazabilir mi ?

Benim sancım gelmeden direkt suyum gelmişti ama parça parça değildi önce az az bi 10 dk sonra bi anda hızla akmaya başlamıştı .Sizin durumunuzu bilemedim mesajınız üstte görünür belki başkaları yardımcı olur

Anladım teşekkür ederim

Merhaba suyunuz azar azar da gelebilir takip edin yeni yakın gelecek mi tekrar eğer gelirse yine gidin bence çünkü ben hamileyken sormuştum doktora bir anda da su gelebilir azar azarda gelebilir demişti

Merhaba suyunuz azar azar da gelebilir takip edin yeni yakın gelecek mi tekrar eğer gelirse yine gidin bence çünkü ben hamileyken sormuştum doktora bir anda da su gelebilir azar azarda gelebilir demişti
Evet bende bunu bekliyorum tekrar gelirse hastahaneye gideceğim şimdi çok az bir miktarda geldigi için hemen hastahaneye gidip suni sancıyla doğuma alinmaktan korktum ayrica bebegimin hareketlerini kontrol de ediyorum bi anormallik yok şimdilik sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Allah yardımcınız olsun inşallah kolay bir doğumunuz olsun bebeğin hareketleri iyiyse hiç sorun yok

Önce nişan gelmiş. Şimdide suyunuz sızıntı şeklinde geliyor. Benim öğlen 12 de suyum bacak aramdan iki damla olacak şekilde akmıştı. Hastaneye gittiğimde hemşire suyun gelmemiş idrar kaçırıyor olabilirsin takip yapalım dedi. 3 saat sonra da evet suymuş dedi. Sonra bana sancı bile vermeden suyun gelmiş sezeryana alalım dedi. Malesef o doktoru dinledim.
İkinci doğumumda suyumun hepsi boşaldı ama dr.um 48 saat bekletti beni normal doğum yapabileyim diye.ağrım olup açılmam olmayınca sez istedim ben.
Su önemli siz gidin doktora.

Nişan gelmedi bende ne olur ne olmaz diye yarın bi kontrole gitmeyi düşünüyorum

Suyunuz geldikten sonra uzun uzun beklemeniz doğru değil benim de sadece 2 damla gelmişti ve doktorum 24 saat içinde doğum yapmam gerektiğini söylemişti. Su geldikten sonra enfeksiyon riski de oluyor ilaveten.

Benim de sancım açılmam yoktu. Doktor suni sancı verebiliriz demişti ben istemedim ama bunu göz ardı etmeyin gelen şey su anlattığınıza göre ve az da gelmemiş

Benim de sancım açılmam yoktu. Doktor suni sancı verebiliriz demişti ben istemedim ama bunu göz ardı etmeyin gelen şey su anlattığınıza göre ve az da gelmemiş
Yarin sabahı beklesem çok mu geç olur kendi doktoruma muane olurum sabah erkenden bebeğin hareketlerini sürekli kontrol ediyorum aktifliği aynı şimdi siz öyle diyince bi korktum

Bence acile gidin enfeksiyona açık oluyosunuz. Suyu geldikten sonra doğum başlıyor diye hastane beklettikleri bir yakınım da enfeksiyon tefavisi görmüştü doğumdan sonra bebekle beraber.

Suyunuz geldikten sonra uzun uzun beklemeniz doğru değil benim de sadece 2 damla gelmişti ve doktorum 24 saat içinde doğum yapmam gerektiğini söylemişti. Su geldikten sonra enfeksiyon riski de oluyor ilaveten.
2 damla suyu akıntıdan nasıl ayırt ettiniz?

Bence acile gidin enfeksiyona açık oluyosunuz. Suyu geldikten sonra doğum başlıyor diye hastane beklettikleri bir yakınım da enfeksiyon tefavisi görmüştü doğumdan sonra bebekle beraber.
Tamam o zaman doğru söylüyorsunuz ben bi acile gideyim

Canım suyun gelmiş. Ne olur ne olmaz git hastaneye. Suyu geldikten sonra açılma sancı yoksa müdahale gerektirir. Risk almaya değen bir konu değil. Suni sancı istemiyorsan doktorla görüşüp hastanede biraz beklersin. Takibi onlar yapsınlar risk alma

Doktor daha iyi bilir ben gideyim de birde Allah korusun bu gece bebege bir şey falan olursa ne olur ne olmaz gideyim teşekkür ederim beni aydinlattiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…