Su illa bir anda gelmez. Az az da gelebilir. Benim az az geldigi icin doguma almislardi. Doktoruna durumu haber ver.Kızlar suyun gelmesi illa fışkırarak mi oluyor 37 haftalık gebeyim ntsde sancım çıktı yattım Birgün çıkmak istedim ağrılarım devam ediyor ve her Ağrı'da korkuyorum Nisan falan geldimi diye bakıyorum ama hep altın Azda olsa ıslak oluyor normal de kacirsam. Anlarim ben idrarimda gelmiyor ama birbakiyorumb altın ıslak bu nedir ki
Yarın gidicem canım da bilmiyorum bu çocuğun suyumu sende nasıl oldu miktariSu illa bir anda gelmez. Az az da gelebilir. Benim az az geldigi icin doguma almislardi. Doktoruna durumu haber ver.
O sıvımi bu ondan emin olamıyorum ama saatte bir inanılmaz kasilmam oluyor semsert oluyor karnim sonra lavaboya koşuyorum ıslaklık olmuş Azda olsa sonra sıkışmış olsam mantıklı ama oda yokBenki fiskirarak gelmisti ama senin durumunda bence geldiginn habercisi. Yerinde olsam hemen doktora haber ederdim
O sıvımi bu ondan emin olamıyorum ama saatte bir inanılmaz kasilmam oluyor semsert oluyor karnim sonra lavaboya koşuyorum ıslaklık olmuş Azda olsa sonra sıkışmış olsam mantıklı ama oda yok
Yarın için randevu aldım ama yinede emin değilim canım belkide karnım adaya düştü baskıdan kaçıyor ben anlamıyorum bu birkacgundur böyle oluyorIste bence geliyorum habercisi bunlar. Tabi sensin hisseden ama bana oyle geldi.
Ama kuzum idrar sarı oluyor su berrak degilmi ben birkacgundur ıslak oluyorum bir iki kere berrak oldu sonra hep sariherkeste farklı oluyormuş canım ablamda tuvaletim geldi diye sık sık gidiyordu aslında suyuymuş az az gelmiş ama panik yapma suyun bile olsa hemen doğum olacak diye birşey yok doktoruna haber vermen daha sağlıklı olur bence
Yarın için randevu aldım ama yinede emin değilim canım belkide karnım adaya düştü baskıdan kaçıyor ben anlamıyorum bu birkacgundur böyle oluyor
Benim 2 cm açılmam vardı nstde sancım çıktığında Birgün kalıp çıktım hastaneden evde çekicem ağrı dedim o günden sonra zaten az az ıslaklık oldu hep ve benim yeşil akintim oluyor okudum enfeksiyon yazıyor buda sebep oluyormuş suyun gelmesineCok ne diyecegimi bilmiyorum ama sadece sunu soyleyeyim, eger suyunsa ve cok azarlirsa cocuga zarari olur cunki icerde yasami icin suyu yeterli olmaz ve yorulur. Yani tedbirli ol bence. Anlattiklarina gorede o su herhalde ... seni tabi korkutmak istemiyorum ama hemsire bana oyle demisti. Benim suyum ilk fiskirarak geldi sonrada azar azar geldi doguma kadar. Ilk gittigimde acilmamisti, bir gun boyunca beklicez demislerdi, suyum hic durmadan az az geldigi icin azalmisti baya ve bebegimin kalbi yorulmaya baslamisti o yuzden bir gunu geri beklemeden dogumu baslattilar.
Ic camasirim tamamen islanmsti. Sonra degistirdim ve bir daha oyle oldu. Akma yoktu ama sizip islatiyordu.Yarın gidicem canım da bilmiyorum bu çocuğun suyumu sende nasıl oldu miktari
Bendede akma yok ama orta kısmı diyelim islaniyor değişiyorum tekrar ayniIc camasirim tamamen islanmsti. Sonra degistirdim ve bir daha oyle oldu. Akma yoktu ama sizip islatiyordu.
Valla canim doktoruna kesin haber ver. Cunku enfeksiyon kapabilir cocuk ve susuz kalabilir. Bana suni sanci verdiler dogum baslasin enfeksiyon kapmasin diye. Sonra da dogurdum zaten.Bendede akma yok ama orta kısmı diyelim islaniyor değişiyorum tekrar ayni
Bendede akma yok ama orta kısmı diyelim islaniyor değişiyorum tekrar ayni
Bendede akma yok ama orta kısmı diyelim islaniyor değişiyorum tekrar ayni
Şuan gidiyorum canım hastaneye haber edicem canimcanım ne yaptın? umarım herşey yolundadır .
Şuan gidiyorum canım hastaneye haber edicem canim
Sağolun canım ya haber edicem sizeİyi haberlerini alırız inşallah canım Allah yardımcın olsun
Canım suyum değilmiş yatıs verdiler ama istemedim haftaya kadar ağrı devam.ederse yatircaklar beniİyi haberlerini alırız inşallah canım Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?