- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Slm, yaşadığın duygular yaşına göre normal canım.Yazdıklarından mantıklı biri olduğunu algıladım.Böyle böyle hayatın gerçekleri ile yüzleşek ve bir adım daha ileriye gideceksin.Adımlarını atarken dikkatli ve en az hata ile atmaya çalışırsan yarına keşken olmaz canım.
Ailemizi kendimiz seçemiyoruz maalesef.Kimsenin ailesi ile kıyaslama ve ailen hakkında olumsuz konuşma arkadaşlarına.Yarın sana tersiyle döner nacizane anne tavsiyesi.Onları olduğu gibi kabul etmen de güzel bir yaklaşım olumsuzluklara rağmen.
Erkek arkadaşın la çok yenisin.Cicim ayları anlayacağın.Seviyeli,keşkesiz bir birlikteliğin olur inşallah.Çok uzun vadeli planlar yapmayın.Psikolojik açıdan sizi rahatsız etmesin sonrası.
Okuman kendini geliştirmen önceliğin olsun.Yarının planları kariyer üzerine olsun.Bugünlere dönemeyeceğine göre iyi değerlendir.
Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin
Ailemi arkadaslarima anlatmiyorum zaten simdi rahatlasam da dediginiz gibi bana doner yine anlatiklarim
Umarim dediginiz gibi olur
Cicim aylarimizda oldugumuzu biliyorum kor kutuk sevdali degilim
Yani onun icin kendi hayatimi karartacak bir sey yapmam
Su ana kadar kac insan sevdim hoslandim ama bu hissettigim gercekten farkli
Hep boyle soylerler biliyorum ama ben onu birakamam artik
Oyle bir sevgilim olsun da gezeyim havasindaki kizlardan hic degilim
Ayrilirsak bir daha sevgili edinmeyi planlamiyorum ki allah korusun ayrilmayalim
Zaten basta onu da istememistim :)
Son cümlelere kadar iyi aklı başında cici bir kızımız derkeno son cümlen beni düşündürdü açıkçası.(Bırakamam,başka sevgili edinmeyi düşünmüyorum )
Sence oldumu?Daha yaşın genç, özel arkadaşlıkların tabiki olacak.Gezeceksin,paylaşacaksın insanları tanımaya çalışacaksın ki eğriyi doğruyu bilesin.Doğru kararlar veresin.Ben demiyorum ki birçok özel birlikteliğin olsun.Sadece saplantı haline getirme böyle düşünerek.Olursa o olmazsa başkası olmaz gibi düşünceleri uzaklaştır bir kere aklından.Bilinç altını böyle fuzuli düşüncelerle doldurma.
yaşam boyu çok insan girer hayatımıza.Arkadaşlarımız,dostlarımız,komşularımız.Bize bir şeyler katar çoğu ve sonra bir şekilde uzaklaşır.
Bir komşunuzu düşün yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyordur.Anlaşıyorsunuzda gayet uyumlu giden seçilmiş kardeş gibi.
Taşındınız ordan ve başka komşularınız olacak.O çok şey paylaştığınız kişi veye kişilerden uzaklaşmış olacak ya ara sıra görüşecek yada hiç görüşmeyeceksin.
Senin hayatına girenler senin aynada ki yansımandır.Yaşadıkça bu dediklerimi anlayacaksın.Sevgiyle
Hayir yanlis anladiniz beni
O olmazsa baska sevgilim olmasin demek istemedim
Boyle seyler hic bana gore degil gercekten
Yani sevgilinin olmasi falan
Birine yakinlik kurana kadar icimde bin turlu firtina eser
Alismam gerekir o insana vs
Bu surecler beni gercekten yorar
Sonra hadi diyelim svegili olduk beni birakicak mi korkusu yasamak istemiyorum guvenmek benim icin cok zor zaten
Elbette biriyle hayati paylasmak guzel ama ben bu surecler beni cok yoruyor
Yani eger allah korusun ayrilirsak kendimi boyle yormak istemiyorum
Biraz benim bencilligim aslinda bu
Yaşın ilerledikçe fikirlerinin ne kadar çok değiştiğini göreceksin
Gün gelir yalnızlıktan sıkılırsın. Düşünsene 25-30 yaşlarında tüm arkadaşlarının mutlu bir beraberliği var ya nişanlılar ya evliler sense yapayalnızsın.
Hala daha bana göre değil, uğraşmam bencilim demezsin
Doğru insanı bulduğunda sen tanımak için yorarsın kendini :)
Sevgiline gelirsek henüz büyüdüğünü ailesi kabullenmemiş olabilir
Ya da tamamen katı kuralları olan bir ailedir.
Zamanla düzelir ve oturur bazı şeyler, daha 1 ayda kimse kimseye bırak sonsuza kadar bağlanmayı tanıyamaz bile....
Sevgili kime göre pekiBelki yaşın gereği zamanı olmadığını düşünebilirsin.Buna saygı duyarım.Şimdi zamanı değil okumam özellikle ünv.okumam ilerimi düşünmem lazım bu aşamada kafamı karıştıracak,duygusal anlamda bir birlikteliğe hazır değilim diye düşünmek ve bu msjı bilinç altına yüklemek en doğrusu.
Kaybetme korkusu insana olmadık şeyler yaptırır.Sırf kaybetmemek için hayallerinden vazgeçmiş kişiler tanırım.Bu kaybetme korkusunuda yükleme beynine
Gününü ve yaşının gerektirdiklerini yaşa.Yarınıda sadece eğitimin olarak düşün.Diğerleri zaten gelir sırayla.Hele sen bir örgün üniversiteye git sana çok şey katacak.
Bende anneyim ve sizden çoook adım öndeyim.Yazdıklarımda çocuklarımla paylaştığım gibi anlayacağın.Merdivende kırık varsa üstüne basma derim çünkü o o merdivenden sizden önce çıktım.Ha illa hayır basacam deneyerek görecem derseniz sonuçlarınada katlanırsınız derim çocuklarıma.Seninlede paylaşmak istedim.
Bol bol kitap oku seni geliştirecek,büyütecek en güzel arkadaştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?