- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.963
- 798
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Sanırım hiç ses çıkartmıcam ve beklicem. Başka bir amaç var ise bir yerden patlak verecek bu. o zaman bu konuyu detaylı konuşuruz diye düşünüyorum:)
Bende öyle mi dökülsem. Direk söyleyip, onu takip etmiş izlenimi vermek istemiyorum. Bilemiyorum. Ya da kavga çıkartsam mı. Ya da yokmu saysam
EŞimle aynı yerde çalışıyoruz ve çevresini biliyorum. Arkadaşlarını da biliyorum. o çeşit arkadaşlarının da olacağını düşünmüyorum. Sizle sadece konuşmayı seçtiğim yön, eşime bunu dile getirsem mi getirmesem mi?
Kocası deil mi ya sorunca yanlışlıkla oldu neden desin sildim gitti bitti bu kadar yani başlarım onların özeline yatakta özel yoksa telefonda da olmicak kim diyor kocasına yatakta ay orası özelim dokunma die ama telefona gelince özeli dokunma yık yeaaaaaaaswarm saçma deyince birden swarm ceosu hassasiyeti gösterdim : D
al eline telefonu sil herkesi yanlışıkla oldu dersin
Ay yok kimse o kadar saf olamazAyy bende bu tarz yorumlara hastayım..kadın kocam ilgisiz diyor "belki maddi sıkıntısı vardır yazıyorlar" :))) maddi sıkıntısı olsa zaten karısı bunu bilmez mi :) sizde evlisiniz neticede görüştüğü arkadaşlarını tanıyorsunuz..
Evlilikle , sevgililiği birbirine karıştırıyorlar bence
Erkeği aklayıp kadını suçlayalım da bir mantığa dayanmasa da olur :) otel konusunda yorumları hatırlıyosunuz :) yatakta bastım diye konu açsanız "belki üstleri ıslanmıştır,çıkarmak zorunda kalmışlardır canım" yazılacak neredeyse :)
Kendini kandırmanın dibine vurmuşuz
Amaç sanal aldatma olur veya ne bilim erkek değil mi? Onların için hangi şeyin sınırı var ki:)Ben olsam siler ve sildiğim kişilerin ismini kaydederdim.
Eğer ki aynı kişiler yeniden eklenirse o zaman iş sakat tabi
Peki siz neden bunu yapıyorsunuz? Amacınız ne? Başka amacı varsa derken ne olabilir o amaçlar? Detaylı ne konuşacaksınız? Konuşunca ne olacak?
Evet, bunu da düşündüm. Biraz daha bekleyip bunu da yapabilirim. zaten iki ihtimal düşündüm. Biri bu ihtimal diğeri de ses çıkartmayıp amacının ne olduğunu öğrenmek. mesajlaşma vs.Yer bildirimi yapmak için kullanılan bu uygulamadan daha ergen, daha amaçsız bir şey görmedim. Ben olsam " amacın ne anlatır mısın? Ne oluyor bu zikkimi kullaninca?" diye sorardim dan diye. Ama hata olurdu :)
İş inada binmemeli. Her insan böyle saçma sapan şeylere takilabiliyor. Aranızda tartışma yaratmadan, cool bir şekilde amacını sorun rahatsız olduğunuzu söyleyin. Yoksa hep aklınızı kurcalayacak
ben direk sorardım.EŞimle aynı yerde çalışıyoruz ve çevresini biliyorum. Arkadaşlarını da biliyorum. o çeşit arkadaşlarının da olacağını düşünmüyorum. Sizle sadece konuşmayı seçtiğim yön, eşime bunu dile getirsem mi getirmesem mi?
e burda amaç ne ? evli barklı adam ayol.yok yok gittiği yerde yer bildirimi yapınca, aynı yerde yer bildirimi yapan kişileri de görüp profillerine bakıp ekleyebiliyorsun. Bu da öyle yaptı. Bende bir yer bildirimi yapsam anında millet hoop ekliyor. Bizimki de işte onlardan biri sanırım.
Ne soracaksın direk sil o kişileri gitsin gizlilik ayarlarına da el atıverMerhaba kızlar....
Eşimin swarmında saçma sapan insanlar ekli ve sinir oluyorum. Bunu ona söyleyip söylememe konusunda dakararsızım. Sizce ona swarmda ki bilmediği, tanımadığı insanları silmesini söylesem mi? Yoksa söylemeyip önemsemediğimi mi göstersem? Ne yapım kızlar???
Ay yok kimse o kadar saf olamazVeya evliliğini bozmak istemediğinden kendine mantıklı gelen sonuçlar buluyordur kendince:) hatırlar gibiyim evet ama konuyu hatırlıyorum. Nice1985 di sanırım:):))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?