Swarm saçmalığı....

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.592
408
Merhaba kızlar....
Eşimin swarmında saçma sapan insanlar ekli ve sinir oluyorum. Bunu ona söyleyip söylememe konusunda dakararsızım. Sizce ona swarmda ki bilmediği, tanımadığı insanları silmesini söylesem mi? Yoksa söylemeyip önemsemediğimi mi göstersem? Ne yapım kızlar???

Saçma sapan kişiler arkadaşlarıdır.
Neden tanımadıklarının gittiği yerlerle ilgilensin ki kendisi?
yok yok gittiği yerde yer bildirimi yapınca, aynı yerde yer bildirimi yapan kişileri de görüp profillerine bakıp ekleyebiliyorsun. Bu da öyle yaptı. Bende bir yer bildirimi yapsam anında millet hoop ekliyor. Bizimki de işte onlardan biri sanırım.

Önemsiyorsunuz ki bukadar kafanıza takmıssınız.Kararsızlık yaşadığınız noktayı anlamadım rahatsız olmussunuz ve bunu dile getirin Bu durumdan hoşlanmadığınızı saçma geldiğini söyleyin

swarm saçma deyince birden swarm ceosu hassasiyeti gösterdim : D

al eline telefonu sil herkesi yanlışıkla oldu dersin
aslında böyle yapabilirim ama bilemedim ki. Ya da bende onun yaptığın şeyin aynısını mı yapsam. Ekleyenleri mi kabul etsen? Ay kaç yaşında kadın oldun bırak şu çocuk işlerini demektende kendimi alı koyamıyorum

Evli bir adamın swarm da ne işi olabilir? Swarm insanların birbiriyle tanışmak için kullandıkları bir program..erkekler kadınlar bu şekilde tanışıp,sosyal medyadan birbirlerini bulup,muhabbeti ordan ilerletiyorlar.kullanan arkadaşlardan biliyorum..

Ben diğer konularınızı da biliyorum ve sizin eşinizin asla size sadık olduğunu düşünmüyorum ki kk da kim hakkında bunu düşünsem sonradan patlak verdi..Sizinkide birgün verecekte hadi bakalım..

Yok canım ya insanlar o amaçla kullanıyorsa o onların art niyeti.
Biz karı koca sürekli kullanıyoruz hiç de yabancı kişi eklemedik,tanımadıklarımızla muhabbete girmedik.
Yabancı olarak tanımlayabileceğim sadece buradaki kızlar var onlar da canım ciğerim.
Şimdi yabancı dediğimi duysalar alınırlar bile...

Ama siz yabancı kişi eklemiyormuşsunuz ki o amaçla kullanmıyorsunuz.Bu hanımın eşinde abuk sabuk kişiler ekliymiş ve bence bu ne amaçla kullandığını açıklıyor.Ben eski konularından da biliyorum ve bu adamın hiç masum olmadığını düşünüyorum.İnşallah bu sefer yanılırım da bir kadın daha üzülmez..

swarm ne face sky whatsup gibi bir şey mi?

evet bende kullanıyorum ama yabancı eklemiyorum. Bende ona sinir oluyorum ya. Bunu desem mi ona söylesem mi? Sil onları veya düzgün kullan şunu mu desem bilemedim?

Yani abuk subuk dediklerim benim bilmediğim bayanlar. belli yani onun da tanımadığı. yer bildiriminde eklediği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…