Swarm?

Pinkyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
196
29
298
İzmir
Bilgisayardan anlayan bayanlar yardımcı olur musunuz bana ?

kardeşimin bilmediğim bir swarm hesabı olduğunu düşünüyorum, telefonuna bakarken denk gelmiştim girildi diye. kendi adıyla arattım çıkmıyor kendisine de sormak istemiyorum hesap sorar gibi anlar ama napıyor ne ediyor kontrol etmek istiyorum. Çünkü kullanıcı adını söylemedi.

Öğrenmenin bir yolu var mı bu arada başka bir şehirde şu an, telefonunu karıştıramam.
Kısaca kullanıcı adını bilmiyorum. gizli programlarla vs nasıl öğrenebilir miyim bir şekilde?

LÜTFEN yapma vs. diyecek olanlar değil bu konuda yardımcı olabilecekler yazsın.

Güncelleme : Yemin ediyorum şu kk ya konu açmak istemiyorum artık. Yahu napacaksınız ben bir şey sorarken şöyle şöyle olduğu böyle böyle olduğu için çünkü şöyle şöyle yaptığı için diye tüm özeli yazmam mı gerekiyor! konuda yazdım Di mi sadece fikri olan var mı diyorum, fikri olan yoksa yok peşinden gitceksin o zaman bilmem ne yazmayın ben bunu bilmiyor muyum. .

Son düzenleme:

kardeşimin bilmediğim bir swarm hesabı olduğunu düşünüyorum, telefonuna bakarken denk gelmiştim girildi diye. kendi adıyla arattım çıkmıyor kendisine de sormak istemiyorum hesap sorar gibi anlar ama napıyor ne ediyor kontrol etmek istiyorum. Çünkü kullanıcı adını söylemedi.

Öğrenmenin bir yolu var mı bu arada başka bir şehirde şu an, telefonunu karıştıramam.
Kısaca kullanıcı adını bilmiyorum. gizli programlarla vs nasıl öğrenebilir miyim bir şekilde?
Kardeşini rahat bırak
O kadar da DEĞİL yani
Ben de üni okudum
Takip edildiğimi bilsem cok sinirlenirdim

O senin kadınlar kulübü üyeliğini öğrense didiklese hoşuna gider mi?
Ne insanlar var ya...
Kardeşiniz en iyisini yapmış başka şehre kaçarak.
Dua edin de siz swarmi didiklerken tinder kullanıyor olmasın telefonunda...

Son düzenleme:

LÜTFEN yapma vs. diyecek olanlar değil bu konuda yardımcı olabilecekler yazsın.
Anne babayı geçtik bide abla çıktı başımıza.neden kardeşinin nere giddip naptığını merak ediyosun amaç ne? Soru soruyosan açiklamada yapmalısin.kardeşini kıskanıyomusun biraz acaba

Ailemizdeki hiç bir bireyin sahibi değiliz. Şehir dışında okuyacak olgunlukta ise ne yapacağını da bilir. Size hesap verme zorunluluğu yok. Eğer sizin o hesabı bilmenizi isteseydi zaten söylerdi.
Bir de korsan programlar arıyorsunuz burada. Neden ? Sadece yer bildirimi yapılabilen swarm uygulaması için.
Başka işiniz mi yok

Bazen kardesler tehlikeli yollarda olabiliyor. Belki bu yüzden istiyordur. Yol yakından çevirmek kolaydır.

Ince detayı bilmeden , konu sahibi e kızmayın derim.

Benim bilgim yok.
O zaman kalkıp peşinden gidicekk ev tutucak sahip çıkıcak.

İyi de madem güvenmiyordunuz da ne diye şehir dışına tek başına gönderdiniz?

Ailemizdeki hiç bir bireyin sahibi değiliz. Şehir dışında okuyacak olgunlukta ise ne yapacağını da bilir. Size hesap verme zorunluluğu yok. Eğer sizin o hesabı bilmenizi isteseydi zaten söylerdi.
Bir de korsan programlar arıyorsunuz burada. Neden ? Sadece yer bildirimi yapılabilen swarm uygulaması için.
Başka işiniz mi yok

sadece yer bildirimi değil, kimlerle gittiği de görülüyor ve tanıdık tanımadık mesajlaşma da yapılabiliyor.

Yemin ediyorum şu kk ya konu açmak istemiyorum artık. Yahu napacaksınız ben bir şey sorarken şöyle şöyle olduğu böyle böyle olduğu için çünkü şöyle şöyle yaptığı için diye tüm özeli yazmam mı gerekiyor! konuda yazdım Di mi sadece fikri olan var mı diyorum, fikri olan yoksa yok peşinden gitceksin o zaman bilmem ne yazmayın ben bunu bilmiyor muyum. .

Anne babayı geçtik bide abla çıktı başımıza.neden kardeşinin nere giddip naptığını merak ediyosun amaç ne? Soru soruyosan açiklamada yapmalısin.kardeşini kıskanıyomusun biraz acaba

Annen baban var mı diye bir sormayı deneseydin de bu kadar hemen yargılı olmasaydın keşke?

evet ben düşünemedim bunu. Ben çalışıyorum o okuyor ev tutup peşinden gidebilecek durumda mıyım sizce?
Anne baba varmı.al sordum.yarım yamalak yazınca olmuyo işte. Detaylı anlatırsan bazı şeyleri insanlar yardım eder sonuna kadar.yoksa kimse özel hayata müdaheleyi desteklemez.kardeşin geldiği zaman yaz. Bi programla tüm telini takip edebilirsin.ama bu yjnede ćozum değil. Oturup konuşmak en iyisi.

evet ben düşünemedim bunu. Ben çalışıyorum o okuyor ev tutup peşinden gidebilecek durumda mıyım sizce?

Valla ben sizi anliyorum. Benim kiz kardesim de sehir disinda annemiz babamz da var cok sukur ama hanim kizimiz pek bir akli havada. Insanlara cabuk kandigini farkettigimden beri ben de caktirmadan takip ediyorum yani. Devir kotu ve insanlar acimasiz. Uzakta uni. Okuyan bir kiz her ne kadar yetiskin de olsa ona farkettirmeden golgesi oluyoruz esimle birlikte. Ha bunu hep mi yapacagiz? Tabi ki hayir. Ama ne zamanki olgunlasip dogru arkadasliklar kurabildigini goruruz o zaman biraz daha gevsek birakiriz. Ama su an ben de bakiyorum ne yaptigina, nerelere gittigine. Erkek arkadasiyla tanistim. Sinif arkadaslariyla da tanistim. Yanlis adimlar atmamasi icin elimden geleni yapiyorum. Sertce yapma etme demek yerine ufak tefek uyarilar yapiyorum arada . ornekler veriyorum. Amaan kardes iste napacaksin aklin hep onda oluyor. Ablalik da yari annelik bence.

Bende kardeşini takip edenlerdenim.
Özel hayata karışmak değilde , yanlışını önceden görürseniz onu koruyabilecekmiş gibi hissediyorsunuz.koruma içgüdüsü fazla olan kişilerde oluyo malesef böyle şeyler.
Yardım istediğin konuda malesef bilgim yok yine de başka yollardan takip etmeyi denesen daha iyi olur sanki , kardeşin öğrenirse seninle hiç birşey paylaşmayabilir o daha kötü.

Back
X