Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss 9.5 Küllü Sarı Mı, Palette 9.1 Küllü Sarı Mı? (Fotoğraflı)

BusraOren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
11
1
29
Saçım sarı açıcı yapmadan sadece boya kullanmak istiyorum. Diplerim şimdilik iki parmak kadar var, doğal rengim orta kumral ve çok çabuk açılan bir saça sahibim. Önceden boyatmama kararı almıştım o yüzden boyamamıştım diplerimi biraz saçlarımı dinlendirmek istemiştim ama baktım olmuyor böyle ben de saçlarımı açmadan boyamak ve biraz çok hafif de koyulaştırmak istedim. Küllü sarı tonlarında istiyorum fazla koyulaştırmamak şartı ile. Beyaz tenli, renkli ela gözlüyüm. Sizce bu renklerden hangisi daha iyi olur bana gider? İstediğim renk ise buna benziyor;

Eklentiler

• IMG_3828.jpg
    IMG_3828.jpg
    128 KB · Görüntüleme: 4.279
Bir el atın bana kızlaaar. :KK3: Bu fotoğraftaki ve ilk paylaştığım fotoğraftaki tondan bir saç rengi çıkarmak istiyorum ortaya fakat hangi boyayı önerirsiniz sizin yorumlarınız benim için oldukça önemli...:KK51:

Eklentiler

• b8_500x640.jpg
    b8_500x640.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 7.806
Diyelim ki 8.1 küllü boyadın, platin kısımlar grileşecek.8.3 dore boyasan bu sefer dipler kızaracak...
Ya sarı kısımlara ön boyama- pigmentasyon yapıp sonra sonra komple küllü sarı boyayacaksın,
Ya da önce sadece dipleri küllü boyayıp, sonra 8.3le cila yapacaksın.
Dipleri küllü, uçları dore boyamak da bir çözüm olabilir ama renklerin uyumlu olmama riski var.
Ben olsam ilk işlemi iyi bir kuaförde yaptırır sonra dip boyama kendim devam ederim.
Amaç boya işleminden kurtulmaksa platinlerin arasına ters röfle attırarak da daha uyumlu bir geçiş elde edebilirsin.

Diyelim ki 8.1 küllü boyadın, platin kısımlar grileşecek.8.3 dore boyasan bu sefer dipler kızaracak...
Ya sarı kısımlara ön boyama- pigmentasyon yapıp sonra sonra komple küllü sarı boyayacaksın,
Ya da önce sadece dipleri küllü boyayıp, sonra 8.3le cila yapacaksın.
Dipleri küllü, uçları dore boyamak da bir çözüm olabilir ama renklerin uyumlu olmama riski var.
Ben olsam ilk işlemi iyi bir kuaförde yaptırır sonra dip boyama kendim devam ederim.
Amaç boya işleminden kurtulmaksa platinlerin arasına ters röfle attırarak da daha uyumlu bir geçiş elde edebilirsin.
Gayet mantıklı geldi önerilerin. Teşekkür ederim.

Bugün Hairplus saç açıcı aldım bayanlar anladım ki açmadan renk tutmaz olmaz..
Kullanınca sonucu paylaşırım fotoğraflı şekilde :KK15: Aranızda Hairplus uygulayanlar var mıdır memnun kaldınız mı?

Hairplus açıcı kullanan, memnun kalan yok mu aranızda hiç? :KK43: Aldım fakat kullanmada tereddüt ediyorumo_O

Eklentiler

• 02012012516.jpg
    02012012516.jpg
    121,3 KB · Görüntüleme: 981
X